Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Ο Πάτσης χρωστά και στο Γηροκομείο Αθηνών

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει «φεσώσει» πάνω από 100.000 σε ενοίκια στο ταλαίπωρο Γηροκομείο Αθηνών

Και σαν να μην του έφταναν όλα αυτά του πολυμήχανου βουλευτή της Ν.Δ. κ. Πάτση (πλουτισμός από «κόκκινα» δάνεια αγορασμένα στο 1/15 της αξίας τους απευθείας αναθέσεις 1 εκατ. ευρώ μέσω ΕΛΤΑ για νομικές συμβουλές κ.λπ.) φέρεται να έχει «φεσώσει» και το ταλαίπωρο Γηροκομείο Αθηνών, που παραμένει «πάμπτωχο», παρά την τεράστια ακίνητη περιουσία του. 

Ο κ. Πάτσης με τη σύζυγό του έχουν μισθωμένα 6 διαμερίσματα ιδιοκτησίας του Ιδρύματος, προκείμενου να στεγάζουν σε αυτά τα γραφεία τους, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, χρωστούν πάνω από 100.000 σε ενοίκια.

Μέχρι σήμερα, ο «εποπτεύων» Δήμος Αθηναίων δεν έχει προβεί σε καμία νομική ενέργεια προκείμενου να εισπράξει τα οφειλόμενα, ενώ η νέα διοίκηση που όρισε ο κ. Μπακογιάννης ασφαλώς γνωρίζει την οφειλή, όπως την γνωρίζουν και οι διορισμένοι εξωτερικοί συνεργάτες της νομικής βοήθειας του Ιδρύματος.

Ο κ. Πάτσης, από τη μεριά του, ισχυρίζεται ότι έχει καταθέσει τα οφειλόμενα μισθώματα στην εφορία έναντι του χρέους του Γηροκομείου, όμως δεν υπάρχουν αποδεικτικά καταβολών εκ μέρους του. 

Οφείλει, λοιπόν, ο Κ. Μπακογιάννης, ο διορισμένος από αυτόν προσωρινός πρόεδρος του Γηροκομείου και το λογιστήριο να απαντήσουν για το αν ισχύουν ή όχι οι πληροφορίες για το χρέος και τις υποτιθέμενες πληρωμές.

Πολύ περισσότερο, όταν διατείνονται ότι εφαρμόζουν σχέδιο εξυγίανσης καθυστερώντας τις αρχαιρεσίες στο πλούσιο ίδρυμα, που όμως εξακολουθεί να τρέφεται με επιδοτήσεις του ελληνικού λαού και των δημοτών.

 ΕΦΣΥΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.