Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Συναγερμός: Έρχεται αρκτικό κύμα ψύχους ■ΒΙΝΤΕΟ

Ένα αρκτικό κύμα ψύχους είναι η πρώτη δοκιμασία για την Ευρώπη

Kαι ενώ το Καλοκαίρι μόλις τελείωσε και μπήκαμε σιγά σιγά στο Φθινόπωρο, ένα αρκτικό κύμα ψύχους που θα χτυπήσει την δυτική Ευρώπη, την επόμενη εβδομάδα, αναμένεται να θέσει για πρώτη φορά σε δοκιμασία τους πολίτες της, που παρακολουθούν με αγωνία να μαίνεται ο ενεργειακός πόλεμος Δύσης - Ρωσίας, καθώς μάλιστα πλησιάζει και ο Χειμώνας.

Την είδηση μεταδίδει η Ελληνική οικονομική ιστοσελίδα Newmoney, που χρησιμοποιεί πληροφορίες από το Bloomberg, γράφοντας ότι η θερμοκρασία στο Λονδίνο, αναμένεται ναυποχωρήσει περίπου 5 βαθμούς κελσίου, χαμηλότερα από τον μέσο όρο και πως το πρώτο άναμμα της θέρμανσης, τόσο πρόωρα, θα αποτελέσει δίλλημα για τους πολίτες της Βρετανίας, που βλέπουν την ενεργειακή κρίση, να τους έχει ήδη δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα, στον οικογενειακό τους προϋπολογισμό.

Φυσικά, χαμηλότερες θερμοκρασίες από τις συνηθισμένες για αυτήν την εποχή, αναμένονται και σε Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, κλπ., που σημαίνει ότι και εκεί θα πρέπει να επιλέξουν, ή να λειτουργήσουν από τώρα τη θέρμανση με ότι κόστος αυτό συνεπάγεται, ή να καταφύγουν σε οικονομικότερες λύσεις για να ζεσταθούν, όπως αυτή των καυσόξυλων, αφού η ανίκανη Ευρωπαϊκή ηγεσία, παρότι διατυμπάνιζε ότι είχε "εργαλεία" για να αντιμετωπίσει την ενεργειακή κρίση, τελικά το μόνο που έκανε, ήταν να ζητήσει από τον κόσμο να μειώσει την κατανάλωση, καθώς θα βλέπει τις θερμοκρασίες να πέφτουν και τα πάντα ολόγυρα να παγώνουν.

LeLo CaNa Productions

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.