Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Σπύρος Μπιμπίλας: Η προ 40ετίας φωτογραφία με τον Τζώνυ Θεοδωρίδη

Φωτογραφίες του μαζί με τον Τζώνυ Θεοδωρίδη από το παρελθόν, αλλά και το σήμερα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Σπύρος Μπιμπίλας. 

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο εικόνες στις οποίες εμφανίζεται με τον Τζώνυ Θεοδωρίδη που απέχουν μεταξύ τους 40 έτη, όπως ανέφερε ο ίδιος στη λεζάντα της ανάρτησής του.

“40 χρόνια χωρίζουν αυτές τις δύο φωτογραφίες. Τότε στα πάρτι που διοργάνωναν τα νεανικά περιοδικά Κατερίνα και Μανίνα και εμείς πολύ νέοι συνωστιζόμασταν με τους νέους που έβλεπαν τις ταινίες και τα σίριαλ της εποχής… Σήμερα ώριμοι πια πίνουμε το ποτάκι μας στο νέο μπαράκι του φίλου Τζώνη Θεοδωρίδη @johnytheodoridis στο Χαλάνδρι… Ε, χάσαμε τα μαλλιά μας αλλά όχι και τα μυαλά μας κι έτσι αφού περάσαμε πολλά, αφήσαμε πέρα και τις διαφορές που μας χώρισαν κάποτε, συνεχίζουμε το ωραίο ταξίδι της ζωής και του θεάτρου…”, έγραψε στην δημοσίευσή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.