Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Υπάλληλος υπουργείου για Turkaegean: «Δεν φταίει ο Άδωνις, εγώ τα έκανα όλα»

Δεν χρειάζεται καν ΕΔΕ, του αρκεί που στεναχώρησε τον υπουργό

Τι να πρωτοκάνει ο άνθρωπος… Το πρωί στα κανάλια, το απόγευμα στην Ελληνική Αγωγή, το βράδυ στο Twitter. Ποιος δουλεύει έτσι;

Όλο το φταίξιμο δικό μας, το παίρνουμε πάνω μας. Έπρεπε όχι απλά να το είχαμε δει, αλλά να το είχαμε αποτρέψει πριν καν το μάθει. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να προσέχουμε την υγεία του υπουργού Αναπτύξεως.

Τώρα και να το διορθώσουμε, η ζημιά έγινε. Τον συγχίσαμε. Εμάς αυτός μας νοιάζει, ποιο αιγαίο και ποια Τουρκία. Να ‘ναι καλά ο υπουργός της κυβερνήσεως.

Δεν χρειάζεται ΕΔΕ. Αρκεί που είδαμε αυτά τα θλιμμένα ματάκια να μας κοιτούν γεμάτα παράπονο, αρκεί που ακούσαμε αυτήν τη γλυκιά μελωδία που έχει για φωνή να σπάει και να πνίγεται μέσα σε λυγμούς.

Δεν υπάρχει χειρότερη τιμωρία για μας. Απολύστε μας, λιγότερο θα μας πειράξει.

Πάντως μεταξύ μας, και να το είχα δει το “Turkaegean”, για τρολιά θα το είχα περάσει. Σόρι Τούρκοι, αλλά είναι ονομασία επιπέδου «λογοπαίγνιο σε ονομασία σουβλατζίδικου». Δεν μαζεύεις τουρίστες έτσι.

Αυτό είναι για κανέναν Τούρκο που έχει κεμπαπτζίδικο στη Φρανκφούρτη δίπλα απ’ το Acropolis, το γυράδικο κανενός Κύπριου. Να τα λέμε όλα.

Και να το είχα δει και πάλι δεν θα έλεγα τίποτα. Δεν θα πήγαινε το μυαλό μου. Και πρέπει να τιμωρηθώ και γι’ αυτό. Ντύστε με Μπουμπουλίνα και βγάλτε με στη θάλασσα να διαδηλώσω. Αρκεί να με συγχωρέσει ο υπουργός.

Κάποιος θα ‘λεγε ότι τα ρίχνει πάνω μας για να αποφύγει τις ευθύνες. Ότι έπεσε ύπνος στο υπουργείο και πρέπει να την πληρώσει κάποιος άλλος. Αυτό όμως το λέει μόνο όποιος δεν ξέρει πραγματικά τον Άδωνη. Οι υπόλοιποι είμαστε σίγουροι.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.