Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Χάος με τις ακυρώσεις πτήσεων σε όλη την Ευρώπη ■ΒΙΝΤΕΟ

«Καλώς ήρθατε στο καλοκαίρι του 2022»

Έτσι σχολιάζει το ταξιδιωτικό ένθετο του CNN το «αλαλούμ» με τις συνεχείς ακυρώσεις πτήσεων σε όλο τον κόσμο και την ταλαιπωρία που βιώνουν καθημερινά χιλιάδες ταξιδιώτες σε ένα «ντόμινο» δίχως τέλος για τις αεροπορικές εταιρείες.

Το σίγουρο είναι πως αυτή η «πανδημία» με τις ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων, δεν έχει μια και ξεκάθαρη αιτία.  Κάποια εταιρείες «ρίχνουν» την αιτία στην έλλειψη προσωπικού, άλλες στα εκάστοτε αεροδρόμια, κατηγoρώντας τα πως είναι απροετοίμαστα, ενώ υπάρχουν και διάφορα τεχνικά προβλήματα σε διάφορες πτήσεις.

Σύμφωνα με αναλύσεις από ΜΜΕ του εξωτερικού,  οι αεροπορικές εταιρείες, αλλά και τα αεροδρόμια πιάστηκαν απροετοίμαστα μετά το τέλος της πανδημίας και την επιστροφή του τουρισμού σε επίπεδα προ κορωνοϊού.

Ο Δημ. Πατρίκιος, τουριστικός πράκτορας στη Μεγάλη Βρετανία εξηγεί το χάος που έχει προκληθεί με τις ακυρώσεις πτήσεων στην Ευρώπη.

OPEN TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.