Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Τα 3 ζώδια με υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη- Μπαίνουν 100% στη θέση των άλλων

Τα άτομα με υψηλό EQ, είναι πολύ ευαίσθητα γιατί έχουν την ικανότητα να «διαβάζουν» τα συναισθήματα των άλλων και να μπαίνουν στη θέση τους. Μήπως ανήκεις ανάμεσά τους;

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το IQ είναι πολύ πιο σημαντικό από τον δείκτη της συναισθηματικής νοημοσύνης αλλά μάλλον ισχύει το αντίθετο. H ικανότητα των ατόμων να αναγνωρίζουν τα δικά τους, καθώς και τα συναισθήματα των άλλων είναι πολύ σημαντική και όποιος την έχει, θεωρείται χαρισματική φύση.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, το ΙQ συνεισφέρει μόνο κατά 20% στην ισορροπία και ευτυχία του ατόμου. Το υπόλοιπο 80% βασίζεται στην ανάπτυξη της Συναισθηματικής Νοημοσύνης (E.Q.).

Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, τότε διακρίνεσαι για το EQ σου και πρέπει να νιώθεις ξεχωριστή ύπαρξη!

Κριός

Διακρίνεσαι για τον δυναμισμό σου αλλά αν κοιτάξει κανείς πιο βαθιά, θα δει ότι είσαι ένα από τα πιο ευαίσθητα και συναισθηματικά ζώδια που κάνεις τον πόνο των άλλων εντελώς δικό σου με αποτέλεσμα να επηρεάζεσαι εύκολα από τη συναισθηματική κατάσταση των άλλων.

Καρκίνος

Κατέχεις πρωταγωνιστικό ρόλο στην ευαισθησία και πληγώνεσαι πολύ εύκολα. Νιώθεις σε πολύ έντονο βαθμό τα συναισθήματα των γύρω σου και γίνεσαι ευάλωτος εύκολα. Μοιράζεσαι αυτά που νιώθεις μόνο με τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα και σου παίρνει πολύ καιρό να επουλώσεις πληγές.

Ιχθείς

Είσαι το επόμενο πιο συναισθηματικό ζώδιο μετά τον Καρκίνο. Μπαίνεις εύκολα στη θέση των άλλων και κάνεις δικό σου κάθε τους πρόβλημα. Σου αρέσει πολυ΄να βοηθάς και να κατανοείς τις δυσκολίες των γύρω σου αλλά όλο αυτό σε επηρεάζει πολύ συναισθηματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.