Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Τέλος οι μάσκες στους εξωτερικούς χώρους από σήμερα Σάββατο

Παύει από σήμερα η υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους 

Παύει από σήμερα η υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους με ισχυρή σύσταση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας να παραμείνει σε εξωτερικούς χώρους με συνωστισμό, καθώς και σε άτομα με παράγοντες κινδύνου για σοβαρή νόσο και ανεμβολίαστα άτομα.

Η άρση της υποχρεωτικότητας της μάσκας σε εξωτερικούς χώρους δεν θα πρέπει να μεταφραστεί ότι φτάνουμε στο τέλος της πανδημίας, ο ιός δεν έχει φύγει, τονίζουν οι επιστήμονες.

Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή στην κανονικότητα οδεύουμε, καθώς από σήμερα γίνεται ένα ακόμα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Από το Σάββατο (05/03) λοιπόν το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στους εξωτερικούς χώρους αίρεται.

Οι εξαιρέσεις και τι θα ισχύει πλέον στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Παραμένει όμως ως ισχυρή σύσταση η χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους με συνωστισμό καθώς και σε άτομα με παράγοντες κινδύνου για σοβαρή νόσο και ανεμβολίαστα άτομα.

Σε κάθε περίπτωση η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική για τους επιβάτες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Παράλληλα η πληρότητα στα ΜΜΜ επανέρχεται στο 100%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.