Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Δεν θα τρέξει για προληπτικούς λόγους ο Μικ Σουμάχερ στη Τζέντα

Ο Μικ Σουμάχερ  για προληπτικούς λόγους προτιμήθηκε να μη τρέξει στον σημερινό αγώνα και να παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τις κερκίδες των επισήμων

Το σοκαριστικό ατύχημα του Μικ Σουμάχερ, που έχασε τον έλεγχο της Haas και έπεσε πάνω στον προστευτικό τοίχο, σε ένα σημείο της πίστας όπου η ταχύτητα μπορεί να πλησιάσει τα 280 χιλιόμετρα, θα στερήσει στον Γερμανό πιλότο τη συμμετοχή του στο GrandPrix της Τζέντα. 

Ο Σουμάχερ το βράδυ του Σαββάτου διεκομίσθη με ελικόπτερο στο νοσοκομείο της περιοχής, του έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και, όπως ήταν ξεκάθαρο από την αρχή, είναι καλά στην υγεία του.

Παρόλα αυτά, για προληπτικούς λόγους προτιμήθηκε να μη τρέξει στον σημερινό αγώνα και να παρακολουθήσει την αναμέτρηση από τις κερκίδες των επισήμων.

Ο ίδιος, πάντως, έσπευσε να καθησυχάσει τους θαυμαστές του και με ανάρτηση στα social media ευχαρίστησε τους πάντες για το ενδιαφέρον που έδειξαν σχετικά με την υγεία του. 

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως είναι μια χαρά και έτοιμος να επιστρέψει στον επόμενο αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.