Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Ο πρώην ντράμερ των ΠΥΞ – ΛΑΞ καταδικάστηκε σε 12 χρόνια για αποπλάνηση ανηλίκου ■ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ Γιώργος Γιαννόπουλος καταδικάστηκε σε 12 χρόνια για αποπλάνηση ανηλίκου 

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 69χρονος, πρώην μέλος σχήματος που έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες τις προηγούμενες δεκαετίες στη χώρα μας στον χώρο του έντεχνου και του εναλλακτικού ροκ, τον Απρίλιο του 2019 κρίθηκε ένοχος για αποπλάνηση οκτάχρονης. 

Σύμφωνα με το documentonews.gr ο 69χρονος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ αύριο η υπόθεση εκδικάζεται ξανά. 

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η υπόθεση ξεκίνησε όταν η ανήλικη είπε στους γονείς της ότι ο κατηγορούμενος, 60 ετών τότε γείτονάς της, της έβαζε να βλέπει παιδικές ταινίες και βίντεο και στη συνέχεια τη χάιδευε σε διάφορα σημεία του σώματός της. 

Ο προβληματισμός των γονέων δημιουργήθηκε έπειτα από την αλλαγή στάσης άλλου ζευγαριού της περιοχής, το οποίο απαγόρευσε στο παιδί του να παίζει στην αυλή του κατηγορουμένου.

Μετά τις αποκαλύψεις οι γονείς της 8χρονης την πήγαν στη ΓΑΔΑ όπου και κατέθεσε για το τι της είχε συμβεί. 

Η υπόθεση χαρακτηρίστηκε ως κακούργημα και, το 2015 και το 2016, πραγματοποιήθηκε τακτική ανάκριση κατά την οποία ο μουσικός αρνήθηκε τα πάντα, κάνοντας λόγο για κατασκευασμένες κατηγορίες.

Για την υπόθεση εκδόθηκε απαλλακτικό βούλευμα τον Μάρτιο του 2017, όμως ο Εισαγγελέας Εφετών άσκησε έφεση, επισημαίνοντας σφάλματα στη διαδικασία και ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε δίκη, όπου καταδικάστηκε το 2019. 

Ο δικηγόρος Παναγιώτης Παπαϊωάννου μίλησε για το περιστατικό που έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας με τον πρώην ντράμερ των ΠΥΞ ΛΑΞ αναφέροντας ότι καταδικάστηκε σε 12 χρόνια για αποπλάνηση ανηλίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.