Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Έκρηξη στη Γλυφάδα: Μήνυμα σε γνωστό επιχειρηματία που μένει στην πολυκατοικία; Τι βλέπει η ΕΛΑΣ ■ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιο πρόσωπο που διαμένει στο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στην οδό Οινόης, στη Γλυφάδα, απευθυνόταν το «μήνυμα» αναζητεί η ΕΛΑΣ.

Από την έκρηξη στη Γλυφάδα, που σημειώθηκε στις 03:30, προκλήθηκαν ζημιές σε τρία οχήματα, τα οποία ήταν σταθμευμένα έξω από το συγκρότημα, αλλά και στην είσοδό του. Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών που ανέλαβε την υπόθεση.

«Η έκρηξη αυτή φαίνεται να αποτελεί ένα… μήνυμα σε κάποιον από όσους διαμένουν στο συγκρότημα κατοικιών.

Οι αστυνομικές έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ έως αυτή την ώρα δεν φαίνεται ποιος κάτοικος του συγκροτήματος θα μπορούσε να αποτελέσει στόχο των δραστών», αναφέρουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές.

Βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη στο συγκρότημα της οδού Οινόης στη Γλυφάδα έφερε στη δημοσιότητα το protothema.gr.

Στο υλικό που φαινεται, από κάμερα του συγκροτήματος, πίσω αριστερά διακρίνονται στις 03:29:51 οι δράστες να τοποθετούν τον μηχανισμό και στις 03:31:50 να σημειώνεται η έκρηξη.

Η Δίωξη Εκβιαστών ψάχνει τους «βομβιστές της Γλυφάδας».

Τα πρόσωπα που, τοποτέτησαν στην είσοδο πολυτελούς συγκροτήματος εκρηκτικό μηχανισμό και τίναξαν στον αέρα τρια οχήματα.

Η πρώτη έρευνα επικεντρώνεται σε δυο περιπτώσεις, γνωστοί επιχειρηματίες στην περιοχή, όμως, όπως λένε χαρακτηριστικά, είναι πολύ νωρίς για να βγάλουν συμπεράσματα.

Άλλωστε στο συγκρότημα υπάρχουν δυο πολυκατοικίες με πολλά διαμερίσματα και θα πρέπει να καταθέσουν όλοι οι ένοικοι για να έχουν ολοκληρωμένη την εικόνα οι αξιωματικοί της Δίωξης Εκβιαστών.

Παράλληλα, το κλιμάκιο του ΤΕΕΜ περισυνέλεξε ό,τι είχε απομείνει από τον μηχανισμό και θα σταλεί στα εργαστήρια για ανάλυση ενώ ερευνούν υλικό απο κάμερες για να διαπιστώσουν το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών. 

Σοβαρές υλικές ζημιές από την έκρηξη σε συγκρότημα κατοικιών στη Γλυφάδα

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τρίτης στη Γλυφάδα και συγκεκριμένα στην οδό Οινόης όταν στην είσοδο συγκροτήματος κατοικιών εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός που τοποθέτησαν άγνωστοι.

Στο σημείο της έκρηξης δημιουργήθηκε κρατήρας ενώ, όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ έσπασαν και τζάμια παραθύρων και από πόρτες εισόδου σε γειτονικές πολυκατοικίες.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας και στελέχη των ΤΕΕΜ, ενώ οι δράστες αναζητούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.