Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Σαρώνει ο κορωνοϊός στο μπάσκετ – Κρούσματα σε Ολυμπιακό - ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ■ΒΙΝΤΕΟ

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι παίκτης της ΑΕΚ αγωνίστηκε κόντρα στο Περιστέρι παρότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό

Ο Παναθηναϊκός πάντως νίκησε το Λαύριο 93-69 και προκρίθηκε στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου.

Παίκτης της ΑΕΚ αγωνίστηκε στον προημιτελικό Κυπέλλου με το Περιστέρι όντας θετικός στον κορωνοϊό. 

Αυτό προέκυψε από τα μοριακά τεστ που έγιναν λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα την Κυριακή και τα αποτελέσματά τους γνωστοποιήθηκαν χθες βράδυ στην Ένωση.

Το γεγονός αφήνει έκθετη την ΕΟΚ, που αποφάσισε να διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση, παρότι είχε στα χέρια της αίτημα της ΑΕΚ για αναβολή της λόγω ύπαρξης στην ομάδα κρουσμάτων, επιβεβαιωμένων, αλλά και ύποπτων. 

Έκθετη είναι και η ΑΕΚ που πήρε το ρίσκο να χρησιμοποιήσει τον παίκτη, χωρίς να είναι εντελώς βέβαιη ότι είναι καλά.

Στον Ολυμπιακό εντοπίστηκαν τρία νέα κρούσματα ανάμεσα στους παίκτες κι ένα στο τεχνικό επιτελείο. Συνολικά τέσσερις παίκτες είναι θετικοί στον ιό, ωστόσο για την ώρα δεν υπάρχει θέμα αναβολής του αυριανού αγώνα με την ΤΣΣΚΑ για την Ευρωλίγκα. Αναμένονται πάντως τα αποτελέσματα των σημερινών ελέγχων.

Δύο νέα κρούσματα ανακοίνωσε και ο Παναθηναϊκός, που έχει τρεις παίκτες θετικούς. Χωρίς αυτούς, αλλά και τον προπονητή του, Δημήτρη Πρίφτη, νίκησε εύκολα στο ΟΑΚΑ το Λαύριο με 93-69 και προκρίθηκε στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου, που θα γίνει στο Ηράκλειο 18-20 Φεβρουαρίου.

Εκεί θα αντιμετωπίσει Ολυμπιακό, ΑΕΚ και το νικητή του αγώνα Προμηθέας-ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.