Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 14/11 έως 20/11: Αποκάλυψη τώρα!

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το ζώδιό σου

Από τις πιο πλούσιες εβδομάδες σε όψεις και αστρολογικά γεγονότα είναι αυτή που ξεκινά! 

Στις 15/11 ο Ήλιος από το Σκορπιό σχηματίζει μία όψη τετραγώνου με τον Δία στον Υδροχόο, η οποία φέρνει τύχη αλλά και επιπολαιότητα στους Σταθερούς του 3ου δεκαημέρου (Ταύρους-Λέοντες- Σκορπιούς- Υδροχόους). Στις 16/11 ο Ήλιος κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνοντας αποκαλύψεις στους Σταθερούς και Παρορμητικούς του 3ου δεκαημέρου (Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί- Αιγόκεροι). Στις 17/11 η αντίθεση του Άρη από τον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει αιφνιδιαστικές ανατροπές στους Σταθερούς του 2ου δεκαημέρου. Στις 18/11 ο Ερμής στον Σκορπιό κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και γεμίζει με όνειρα και ρομαντισμό το 3ο δεκαήμερο των Σταθερών και των Μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι-Παρθένοι- Τοξότες- Ιχθύς). Στις 19/11 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ουρανό και φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις στους Σταθερούς και Παρορμητικούς του 2ου δεκαημέρου. Την ίδια ημέρα πραγματοποιείται Μερική Σεληνιακή Έκλειψη στον Άξονα Ταύρου – Σκορπιού, η οποία θα φέρει καρμικές εξελίξεις κυρίως στο 3ο δεκαήμερο των Σταθερών ζωδίων. Στις 20/11 ο Ερμής από τον Σκορπιό συναντά με όψη τετραγώνου τον Δία στον Υδροχόο φέρνοντας προβλήματα και ψεύτικες υποσχέσεις στους Σταθερούς του 3ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

1ο Δεκαήμερο

Η εβδομάδα αυτή σου προσφέρει αρκετές ευκαιρίες και τύχη σε επαγγελματικά θέματα, με την προϋπόθεση πως έχεις αποφασίσει ποια είναι τα θέλω σου και έχεις βάλει σαφείς στόχους. Πιθανώς κάποια -αντικειμενικά- καλή ευκαιρία να μην ικανοποιεί τις δικές σου προσωπικές ανάγκες και για αυτό το λόγο να την απορρίψεις. Η σχέση σου με ένα φιλικό πρόσωπο ίσως να κλονιστεί για οικονομικούς λόγους. Σε περίπτωση που σου ζητηθεί οικονομική στήριξη είτε δε θα είσαι σε θέση να το συνδράμεις είτε απλά δεν το εμπιστεύεσαι και αυτό θα σας απομακρύνει. Ωστόσο, η κοινωνική σου ζωή είναι αρκετά έντονη και θα έχεις ευκαιρίες για εξόδους και επαφές

2ο Δεκαήμερο

Η αίσθηση ασφάλειας που έχεις θα κλονιστεί σε μεγάλο βαθμό αυτές τις μέρες τόσο σε οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες ξαφνικές, όχι και τόσο καλές αλλαγές στα οικονομικά σου. Ίσως να πρόκειται για κάποια έκτακτα έξοδα, που θα σε φέρουν σε απόγνωση ή ακόμη και για την διάλυση μιας επαγγελματικής συμφωνίας που σου απέδιδε καλά κέρδη και είχες επενδύσει κατά πολύ σε αυτήν. Σε προσωπικό επίπεδο είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ανάμεσα σε σένα και το πρόσωπο που θέλεις περίεργες, όπως επίσης και ακραίες καταστάσεις, κυρίως λόγω κρυμμένων αρνητικών συναισθημάτων, που θα βγουν στην επιφάνεια με ανεξέλεγκτο τρόπο. Παρ’ όλα αυτά, μπορείς να περιμένεις μία καλή εξέλιξη στα επαγγελματικά σου.

3ο Δεκαήμερο

Οι δυσκολίες, λόγω της μέχρι τώρα κακής διαχείρισης των οικονομικών σου, θα αρχίσουν από αυτή την εβδομάδα να σου δημιουργούν αρκετά προβλήματα στις υποχρεώσεις σου και στις οφειλές σου προς τρίτους. Απόφυγε τις περιττές σπατάλες και μην κάνεις έξοδα απλά και μόνο για να εντυπωσιάσεις τους φίλους και τους γνωστούς σου. Εάν δεν κάνεις ριζικές αλλαγές στην συμπεριφορά σου ή δεν κινητοποιηθείς, ώστε να αυξήσεις το εισόδημά σου, η κατάσταση δε θα βελτιωθεί από μόνη της, αντιθέτως θα χειροτερεύει. Είναι μία καλή περίοδος για να θέσεις νέους στόχους και έχεις τη δυνατότητα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Μην καθυστερείς λεπτό!

ΤΑΥΡΟΣ

1ο Δεκαήμερο

Σε απασχολούν αρκετά αυτές τις μέρες θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σου εξέλιξη, ενώ εμφανίζονται και αρκετές ευκαιρίες για σπουδές ή για ταξίδια, ανάλογα με τις βλέψεις σου. Από πλευράς σου, δυσκολεύεσαι προς το παρόν να πάρεις κάποια απόφαση και προτιμάς να εξαντλήσεις όσο χρόνο έχεις. Προς τα μέσα της εβδομάδας θα έχεις να αντιμετωπίσεις μία δύσκολη κατάσταση στον επαγγελματικό τομέα που θα σε εξουθενώσει συναισθηματικά και ίσως σε κάνει να αμφιβάλλεις για τις δυνατότητές σου. Ευτυχώς, σύντομα θα αλλάξεις σκεπτικά και θα μπεις στον αγώνα με αυξημένη αυτοπεποίθηση.

2ο Δεκαήμερο

Ξαφνικές και μοιραίες εξελίξεις σε περιμένουν σε όλες τις προσωπικές σου σχέσεις. Εάν βρίσκεσαι ήδη σε μία σοβαρή σχέση, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να διατηρήσεις την ηρεμία ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, καθώς το πιο πιθανό είναι να υπάρξουν πάρα πολλές εντάσεις και καβγάδες, ενώ τα πράγματα δεν αποκλείεται να ξεφύγουν και αν δεν προσέξεις όσα πεις και κάνεις, δεν θα μπορείς να διορθώσεις την κατάσταση με τίποτα. Εάν είσαι ελεύθερος/η, φαίνεται πως απομακρύνεσαι από πρόσωπα που σου δημιουργούν ανασφάλειες και δεν σε καλύπτουν συναισθηματικά, όμως θα το κάνεις με εκρηκτικό και απόλυτο τρόπο. Προς τα τέλη της εβδομάδας, ενδέχεται να υπάρξει ανανέωση στην ερωτική σου ζωή από κάποιο άτομο που θα εμφανιστεί απροσδόκητα και θα σε ξεσηκώσει.

3ο Δεκαήμερο

Ο προβολέας πέφτει πάνω στις σημαντικές σχέσεις της ζωή σου και θα πρέπει να προετοιμαστείς για να αντιμετωπίσεις σκληρές αλήθειες και καταστάσεις σε ό,τι αφορά σε συντροφικότητα και συνεργασίες. Τα λάθη πλέον δεν θα μπορούν να κρυφτούν κάτω από το χαλί και μοιραία ίσως να αποχωριστείς κάποια άτομα, όσο δύσκολο ή ακατόρθωτο κι αν φαίνεται. Μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που θα ακούσεις από τον/την αγαπημένο/η σου καλό θα ήταν να μην τα πιστέψεις, εάν πρώτα δεν δεις και πράξεις, διαφορετικά θα απογοητευτείς ξανά. Στα επαγγελματικά σου θα έχεις έντονη αυτοπεποίθηση, που όμως προς το παρόν θολώνει την κρίση σου και ίσως κάνεις λάθη ή πάρεις βιαστικές αποφάσεις, λόγω της υπερβολικής σιγουριάς σου. Σε συναντήσεις και επικοινωνίες με τους φίλους σου είναι πιθανό να ακουστούν αρκετά ψεματάκια, οπότε μην παίρνεις τοις μετρητοίς όσα σου μεταφέρουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο Δεκαήμερο

Η εβδομάδα, που ξεκινά, θα είναι για εσένα ιδιαίτερα ερωτική! Στιγμές πάθους με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά και συζητήσεις στις οποίες θα εκφράσετε ο ένας στον άλλον τα βαθύτερα συναισθήματα και τις σκέψεις σας, θα σας φέρουν ακόμη πιο κοντά. Επίσης, καλά πάνε τα πράγματα και στα οικονομικά σου, αφού σου προσφέρονται λύσεις, οι οποίες σε διευκολύνουν να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις και τις οφειλές σου προς τρίτους. Προς τα τέλη της εβδομάδας ίσως σε στεναχωρήσει κάποιο ταξίδι με φίλους που θα ακυρωθεί ή το γεγονός πως δεν θα γίνεις δεκτός/ή σε μία ομάδα ανθρώπων, που θεωρούσες πως θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις κάποια σχέδιά σου.

2ο Δεκαήμερο

Η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για εσένα, κυρίως στην εργασιακή σου καθημερινότητα. Αυτές τις μέρες, εάν δεν δουλέψεις προσεκτικά και μεθοδικά, είναι πολύ πιθανό να κάνεις λάθη, τα οποία δεν θα περάσουν απαρατήρητα, αλλά αντιθέτως θα σε φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση και θα πυροδοτήσουν εντάσεις ανάμεσα σε σένα και τους συναδέλφους σου ή κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται ψηλότερα από σένα στην ιεραρχία. Επίσης θα πρέπει να προσέξεις και την υγεία σου, πνευματική και σωματική, φροντίζοντας να ξεκλέβεις λίγο χρόνο για ξεκούραση. Ευτυχώς η ερωτική σου ζωή σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και οι στιγμές πάθους με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα είναι πολλές. Ίσως μάλιστα να υπάρξει επιστροφή κάποιου πρώην.

3ο Δεκαήμερο

Αυτό το διάστημα θα ήταν καλό να προσέξεις τόσο την σωματική, όσο και την πνευματική σου υγεία. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι αρκετά, να ακολουθείς έναν υγιεινό τρόπο ζωής και να αποβάλλεις το περιττό άγχος από τη ζωή σου. Εάν δεν φρενάρεις λιγάκι τους ρυθμούς σου, θα αρχίσεις να έχεις προβλήματα αργότερα, μόλις φτάσεις ή ξεπεράσεις τα όριά σου. Επίσης, θα πρέπει να φυλάξεις λίγη ενέργεια για τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, ειδικά στο χώρο της δουλειάς, καθώς εάν δεν φροντίσεις να είσαι τυπικός/ή, θα δημιουργηθούν προβλήματα με τους συναδέλφους, αφού θα αρχίσουν να σου κάνουν παράπονα γιατί θα τους επιβαρύνεις, ωστόσο μπορείς να τους απαντήσεις καταλλήλως. Δεν αποκλείεται να έχεις αυτές τις μέρες και κάποια θετική εξέλιξη στη δουλειά ή ένα μικρό μπόνους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο Δεκαήμερο

Οι ερωτικές σου σχέσεις ευνοούνται αυτό το διάστημα. Εάν έχεις βρει ήδη το άλλο σου μισό, αυτές οι μέρες θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε τη σχέση σας και να σιγουρευτείτε ο ένας για τα συναισθήματα του άλλου. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος/η, ίσως συναντήσεις τώρα ένα ξεχωριστό άτομο με το οποίο θα προχωρήσετε σε σχέση. Στα επαγγελματικά σου πιθανώς να υπάρξουν κάποιες μικρές διαφωνίες με τους συνεργάτες σου. Σε συζητήσεις και επαφές με φίλους φρόντισε να μην επηρεάζεσαι από την κριτική που θα σου κάνουν, γιατί μπορεί να σου δημιουργηθούν ανασφάλειες και κατά συνέπεια να έχεις προβλήματα με το ταίρι σου.

2ο Δεκαήμερο

Σημαντικές αλλαγές προμηνύονται στον ερωτικό τομέα αυτές τις μέρες για σένα. Από τη μία είναι πολύ πιθανό να σε απογοητεύσει κάποιο πρόσωπο για το οποίο έχεις αισθανθεί πολλά έντονα συναισθήματα και είχες επενδύσει άλλα τόσα στην μεταξύ σας σχέση, ενώ από την άλλη εάν έχεις μείνει μόνος/η καιρό, ετοιμάσου να μπει στη ζωή σου ένα πρόσωπο τελείως καινούργιο, το οποίο θα σε διεκδικήσει με κάθε τρόπο. Οι τελευταίες μέρες της εβδομάδας σου υπόσχονται πολύ καλύτερη εξέλιξη της κατάστασης, αφού είτε θα δεις να βελτιώνεται από μόνη της η σχέση με τον/την σύντροφό σου, έστω και παροδικά, είτε θα αποφασίσεις να πας ένα βήμα παρακάτω με κάποιον/α που φλερτάρεις αυτό το διάστημα.

3ο Δεκαήμερο

Η κοινωνική σου ζωή φαίνεται να μεταβάλλεται αρκετά αυτό το διάστημα. Αρχίζεις και δεν περνάς καλά με άτομα που μέχρι τώρα έκανες στενή παρέα, ενώ και οι αγαπημένες δραστηριότητες φαίνεται να μην σε καλύπτουν. Αναζητάς νέα πρόσωπα και καταστάσεις που θα σε βγάλουν από το τέλμα, ενώ ταυτόχρονα αρχίζεις να ασχολείσαι πολύ περισσότερο με την ερωτική σου ζωή και ίσως να φέρεσαι και λίγο επιπόλαια με τα άτομα που φλερτάρεις. Απόφυγε να δώσεις υποσχέσεις στον/στην αγαπημένη σου και από πλευράς σου, συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου γιατί θα ακούσεις πολλά λόγια του αέρα. Βέβαια ακόμη και έτσι θα καταφέρεις να ανανεωθείς και να ανέβεις ψυχολογικά, ενώ ο ρομαντισμός που θα επικρατεί θα καλύψει σε μεγάλο βαθμό τα συναισθηματικά σου κενά.

ΛΕΩΝ

1ο Δεκαήμερο

Με χαρά και προθυμία ασχολείσαι με τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και μπορείς να διεκπεραιώνεις με άνεση όσα σου αναθέτουν. Εξίσου καλές είναι και οι σχέσεις σου με τους συναδέλφους και αυτό βοηθά να είναι το κλίμα στη δουλειά ευχάριστα και πιο αποδοτικό. Αρχίζεις να μπαίνεις σε σκέψεις να ξεκινήσεις κάποια σεμινάρια ή επιμορφώσεις για να ενισχύσεις τα προσόντα σου. Οι προσωπικές σου σχέσεις είναι αυτές που χρειάζονται προσοχή αυτές τις μέρες. Είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε κόντρα με κάποιον συνεργάτη, λόγω διαφωνιών, αλλά και με το ταίρι σου, αφού ενδέχεται να ρίξεις όλη σου την προσοχή στη δουλειά και να αισθανθεί παραμελημένο.

2ο Δεκαήμερο

Εντάσεις, καβγάδες, πικρά λόγια και δυσάρεστες καταστάσεις στο χώρο του σπιτιού θα σε απορρυθμίσουν πλήρως αυτή την εβδομάδα. Το κλίμα ανάμεσα σε σένα και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας θα είναι ψυχρό ή ακόμη και πολεμικό. Μία κουβέντα θα αρκεί για να ξεκινήσουν αντιπαραθέσεις και να συζητηθούν θέματα τωρινά και παρελθοντικά που έχουν πειράξει κάποιον από όλους σας. Θα μπορέσεις να βρεις διέξοδο στη δουλειά και κάπως να ισορροπείς μέσα σου, μάλιστα προς τα τέλη της εβδομάδας δεν αποκλείεται να υπάρξει μία πολύ καλή εξέλιξη και να έχεις και κάποιου είδους οικονομική επιβράβευση.

3ο Δεκαήμερο

Αυτή την εβδομάδα ξεκινάει μία σημαντική περίοδος για την καριέρα και το επαγγελματικό σου μέλλον. Θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, όμως όχι προτού να είσαι σίγουρος/η για αυτές, καθώς τα λάθη που θα γίνουν τώρα δεν συγχωρούνται, ούτε διορθώνονται. Θα έχεις την τάση να πεισμώνεις και να μην λαμβάνεις υπόψη ούτε τις καλοπροαίρετες συμβουλές των γύρω σου, αφού λανθασμένα θεωρείς υποτιμητικό να πάρεις οποιουδήποτε είδους βοήθεια. Αυτό είναι κάτι πάνω στο οποίο πρέπει να δουλέψεις και να το αλλάξεις, για να έχεις την απόλυτη επιτυχία. Οι σχέσεις σου με τον/την αγαπημένο/η σου αλλά και την οικογένειά σου θα χαρακτηρίζονται από υπερβολή τόσο σε καλές στιγμές, όσο και σε άσχημες. Σε κάθε περίπτωση, θα πλησιάσεις περισσότερο συναισθηματικά τους δικούς σου ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

1ο Δεκαήμερο

Μία δημιουργική και ερωτική εβδομάδα σε περιμένει με πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση και καλοπέραση. Θα έχεις ευχάριστες συναντήσεις και θα συμμετέχεις σε αγαπημένες σου δραστηριότητες. Οι ευκαιρίες για φλερτ θα είναι αρκετές και πιθανώς να υπάρξει σοβαρή εξέλιξη με κάποιο από όλα, αφού είναι πιθανό ένα πρόσωπο να σου ξυπνήσει έντονα πάθη. Θα πρέπει να προσέξεις στο χώρο της δουλειάς να είσαι συνεπής, γιατί προς το τέλος της εβδομάδας ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα και συγκρούσεις με συναδέλφους ή να αυξηθούν οι υποχρεώσεις σου υπερβολικά και να πρέπει να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό.

2ο Δεκαήμερο

Θα χρειαστεί να δείξεις μεγάλη προσοχή σε όσα λες και να μην εμπιστεύεσαι αδιάκριτα τον κάθε γνωστό ή φίλο που σε πλησιάζει, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα λόγια σου να μεταφερθούν και να δημιουργήσουν μεγάλες παρεξηγήσεις ή κόντρες που θα καταλήξουν σε καβγά. Επιπλέον θα χρειαστεί να μην βιάζεσαι στις μετακινήσεις σου, ώστε να μην έχεις κάποιο απρόοπτο δυσάρεστο συμβάν. Η σχέση σου με τα αδέρφια σου ή άλλους κοντινούς συγγενείς είναι πιθανό να οξυνθούν, ειδικά εάν δείξεις αμετακίνητος/η στις απόψεις και τις ιδέες σου. Ακόμη ένα πιθανό σενάριο είναι να λάβεις κάποιες απρόσμενες δυσάρεστες ειδήσεις. Μπορείς πάντως να ξεγλιστρήσεις από άβολες καταστάσεις και συζητήσεις, επενδύοντας στα φλερτ σου, όπου και υπάρχει εύνοια ή κάνοντας κάποια αγαπημένη σου δραστηριότητα κρατώντας αποστάσεις από όποιον πιστεύεις ότι θα σε εκνευρίσει.

3ο Δεκαήμερο

Ο τρόπος που εκφράζεσαι, οι ιδέες και οι απόψεις σου θα αρχίζουν να αλλάζουν από τώρα και στο εξής, με έναν τρόπο που ίσως να παραξενέψει τους γύρω σου και ειδικά τα αδέρφια σου ή άλλους πολύ κοντινούς συγγενείς και φίλους σου. Στην δουλειά θα σε κυριεύσει το άγχος και θα προσπαθήσεις μάταια να ανεβάσεις τους ρυθμούς σου, κάτι που πιθανότατα, αντί να βοηθήσει, θα σου δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα με τους συναδέλφους ή θα προκύψουν λάθη. Χαλάρωσε και προσπάθησε να προωθήσεις τις ιδέες σου με ηρεμία, καθώς αυτό το διάστημα θα έχεις καλές εμπνεύσεις, παρά την πίεση που αισθάνεσαι. Μην ξεχνάς πως μπορείς να βρεις καταφύγιο στην αγκαλιά του/της αγαπημένης/ου σου.

ΖΥΓΟΣ ♎

1ο Δεκαήμερο

Αυτές τις μέρες θα θελήσεις να ασχοληθείς με τους χώρους του σπιτιού σου και να αλλάξεις αρκετά τη διακόσμησή του, προκειμένου να δημιουργήσεις μια πιο ευχάριστη και άνετη ατμόσφαιρα. Επίσης, θα επιδιώξεις να μαζεύεστε συχνότερα με τα αγαπημένα σου άτομα και να περνάτε πολλές χαλαρές στιγμές μαζί. Πρόσεξε αρκετά να μην δημιουργηθούν εντάσεις ανάμεσα σε σένα και τον/την αγαπημένο/η σου γιατί είστε επιρρεπείς σε καβγαδάκια. Επίσης, μην αναλωθείς σε κάποιο φλερτ που βλέπεις ότι δεν προχωράει και μην επιμένεις να συντηρείς μία κατάσταση με κάποιον/α πρώην γιατί όλο αυτό θα σε πηγαίνει πίσω και θα χάνεις ευκαιρίες που θα εμφανίζονται.

2ο Δεκαήμερο

Σε δύσκολη θέση θα έρθεις, λόγω κάποιων ξαφνικών οικονομικών υποχρεώσεων, που θα προκύψουν και θα τινάξουν τον προγραμματισμό σου στον αέρα. Προσπάθησε να κρατήσεις τη ψυχραιμία σου και να βρεις την καλύτερη δυνατή λύση. Πιθανώς να δεις κάποια συμφωνία να διαλύεται, όμως δεν θα ωφελήσει σε τίποτα να αντιδράσεις ακραία. Στο συναισθηματικό τομέα, έρχεσαι σε σύγκρουση με τον/την αγαπημένη σου, με αφορμή κάποιες τοξικές συμπεριφορές που τώρα γίνονται αντιληπτές. Η οικογένειά σου θα μπορέσει να στηρίξει στη δύσκολη φάση που περνάς και δεν αποκλείεται να λάβεις από τους δικούς σου και την οικονομική στήριξη που χρειάζεσαι. Κάποιες ξαφνικές χαρούμενες ειδήσεις που αφορούν όλους σας θα σου αλλάξουν τη διάθεση προς τα τέλη της εβδομάδας.

3ο Δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου είναι ένας τομέας που αυτό το διάστημα φαίνεται να μην πηγαίνει και τόσο καλά. Είναι σημαντικό να υπολογίσεις με προσοχή και χωρίς βιασύνη την κάθε σου κίνηση και απόφαση. Μια οικονομική συμφωνία ή πρόταση που μπορεί να σου γίνει αυτό το διάστημα και να φαίνεται συμφέρουσα, ίσως κρύβει κάποιους κινδύνους. Επίσης, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για άσκοπα έξοδα και σπατάλες, αφού μπορεί να προκύψουν έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις και να στριμωχτείς, εάν δεν δείξεις προνοητικότητα. Μην εμπιστεύεσαι πολύ τα λόγια συναδέλφων και μην πιστεύεις αυτά που σου μεταφέρουν, καθώς είναι είτε ασάφειες, είτε καθαρά ψέματα. Προτίμησε να συζητήσεις τους προβληματισμούς σου με την οικογένειά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

1ο Δεκαήμερο

Ο τρόπος που μιλάς και διεκδικείς όσα θέλεις αυτές τις μέρες δεν αφήνει περιθώρια άρνησης στο συνομιλητή σου. Είναι λοιπόν ένα καλό διάστημα να διεκδικήσεις όσα επιθυμείς και να εκφράσεις τις σκέψεις, τα θέλω και τις ανησυχίες σου στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, με τα οποία δεν θέλεις να παρεξηγηθείς. Επίσης, έρχεσαι πιο κοντά με τα αδέρφια σου ή άλλους στενούς συγγενείς. Οι τελευταίες μέρες της εβδομάδας πιθανώς να κρύβουν κάποιες εντάσεις ανάμεσα σε σένα και τον/την αγαπημένη σου ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς σου. Φρόντισε να μην παρατραβήξεις το σκοινί, γιατί ο λόγος του τσακωμού δεν θα είναι και πολύ σημαντικός.

2ο Δεκαήμερο

Οι σχέσεις σου με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου έρχονται στον επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτή την εβδομάδα και θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η ακόμη και για την πιο απίθανη αλλαγή. Εάν βρίσκεσαι σε μία σχέση που έχουν δοθεί πολλές ευκαιρίες, αλλά η κατάσταση δεν διορθώνεται, τα γεγονότα θα οδηγήσουν στη διάλυσή της. Από την άλλη εάν είσαι single θα αρχίσεις να βλέπεις έντονη κινητικότητα στην ερωτική σου ζωή και πιθανώς μία ξαφνική γνωριμία, άμεσα να εξελιχθεί σε σχέση. Οι συνεργασίες σου επίσης περνούν μία κρίση και θα επιβιώσουν μόνο όσες έχουν γερές βάσεις. Σε κάθε περίπτωση, οι τελευταίες μέρες της εβδομάδας κρύβουν για σένα ευχάριστες εκπλήξεις και γνωριμίες που θα σε κάνουν να μην ασχολείσαι καν με τον παρελθόν και όσους δεν ικανοποιούν τα στάνταρ σου.

3ο Δεκαήμερο

Η εβδομάδα αυτή εγκαινιάζει μία αρκετά απαιτητική περίοδο για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Εάν είσαι δεσμευμένος/η, η σχέση θα αλλάξει ανάλογα με το πόσο έχετε δουλέψει εσύ και το ταίρι σου πάνω σε αυτήν. Αυτό σημαίνει πως εάν υπάρχουν γερές βάσεις, μπορεί να πάτε ένα βήμα παρακάτω, ενώ εάν δεν έχετε κάνει καμία προσπάθεια να βελτιώσετε τις αρνητικές σας πλευρές, το πιθανότερο είναι να λήξει η ιστορία σας. Οι εξελίξεις θα τρέξουν με γρήγορους ρυθμούς και ίσως υπάρξουν υπερβολικές, αλλά και επιπόλαιες συμπεριφορές, οι οποίες θα σε απογοητεύσουν σε μεγάλο βαθμό. Βέβαια θα πάρεις αρκετή ικανοποίηση από τα επαγγελματικά σου, καθώς θα δεις κάποιον από τους στόχους σου να εκπληρώνεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

1ο Δεκαήμερο

Τα οικονομικά σου φαίνεται πως πηγαίνουν πολύ καλά και είναι πιθανό να σου έρθουν ευκαιρίες, ώστε να μπορέσεις να αυξήσεις το εισόδημά σου. Θα καταφέρεις να κλείσεις μία καλή επαγγελματική συμφωνία ή να πάρεις κάποια αύξηση. Αυτό θα σε βοηθήσει να αισθανθείς ασφάλεια και σε άλλους τομείς της ζωής σου, ενώ θα είσαι σε θέση να παρέχεις στον εαυτό σου κάποιες επιπλέον απολαύσεις. Στο χώρο της δουλειάς, είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε σύγκρουση με κάποιους συναδέλφους, λόγω ξαφνικών αλλαγών και ασυνεννοησίας. Θα λύσετε σύντομα τις διαφορές σας και θα επανέλθετε στους κανονικούς σας ρυθμούς.

2ο Δεκαήμερο

Η διάθεσή σου θα είναι πεσμένη αυτή την εβδομάδα και η ψυχολογία σου θα έχει αρκετές μεταπτώσεις, κυρίως λόγω ανεξέλεγκτου άγχους. Αφορμή να βγουν στην επιφάνεια οι ανασφάλειες και οι φοβίες σου ίσως είναι κάποιο δυσάρεστο περιστατικό στη δουλειά. Προσπάθησε να μην μεγαλοποιείς τα γεγονότα και να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, ώστε να βρεις λύσεις που πιθανώς να σώζουν την κατάσταση. Οι τελευταίες μέρες της εβδομάδας θα είναι πολύ καλύτερες, αφού θα δεις πως τελικά δεν είναι τα πράγματα τόσο τραγικά και επιπλέον θα λάβεις και κάποια οικονομική παροχή που θα σε κάνει να επιστρέψεις στον θετικό τρόπο που αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες που σου τυχαίνουν.

3ο Δεκαήμερο

Η καθημερινότητά σου και οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις μπαίνουν σε μία νέα βάση και αυτό θα σου δημιουργήσει αρκετή ανασφάλεια, τουλάχιστον μέχρι να βρεις τα πατήματά σου. Απόφυγε πάντως να πεις το οποιοδήποτε παράπονο σε άτομα που δεν είναι εμπιστοσύνης, καθώς αυτή τη στιγμή μεγαλοποιείς την όποια αρνητική κατάσταση και αυτά που θα πεις θα μεταφερθούν με λάθος τρόπο και κακόβουλη διάθεση, δημιουργώντας σου μελλοντικά προβλήματα. Μία καλή λύση είναι να πάρεις το χρόνο που χρειάζεσαι για να συνειδητοποιήσεις τα νέα δεδομένα και μαζί με κάποια θετικά νέα που θα αφορούν στην οικονομική σου κατάσταση, θα ανακτήσεις την χαμένη σου αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

1ο Δεκαήμερο

Ο εαυτός σου και οι ανάγκες σου θα είναι το μόνο σου ενδιαφέρον στις αρχές της εβδομάδας και το κύριο μέλημά σου θα είναι να καλύψεις όσο το δυνατόν καλύτερα τις ανάγκες σου και να αισθάνεσαι όμορφα μέσα σου. Βέβαια και η εξωτερική σου εμφάνιση αλλάζει προς το καλύτερο και λαμβάνεις πολύ θετικά σχόλια. Πρόσεξε να μην ξεφύγεις με περιττές σπατάλες και ειδικά προς τα τέλη της εβδομάδας είναι πιθανό να προκύψουν έκτακτα έξοδα που θα σε αναγκάσουν να βρεις άμεσα λύσεις για να μπορέσεις να ανταποκριθείς. Θα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις πολύ καλύτερα, εάν δεν αγχωθείς.

2ο Δεκαήμερο

Οι φιλικές σου σχέσεις φαίνεται να ανατρέπονται αυτή την εβδομάδα και είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις να βγάλεις από την ζωή σου όσους θεωρείς πως δεν είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σου. Θα καταλάβεις πως υπάρχουν άτομα που σε έχουν προσεγγίσει κυρίως από συμφέρον και αυτό θα σε εξοργίσει. Δεν θα το αφήσεις να περάσει έτσι! Θα επιδιώξεις να τους μιλήσεις ξεκάθαρα για όσα πιστεύεις και μάλιστα με λόγια σκληρά. Ωστόσο, δεν πρόκειται να μείνεις απομονωμένος/η, καθώς διανύεις μία πολύ καλή περίοδο που σου επιφυλάσσει γνωριμίες και επαφές με αξιόλογα πρόσωπα, ενώ όλοι επιθυμούν να βρίσκονται κοντά σου και να απολαμβάνουν την παρέα σου.

3ο Δεκαήμερο

Η διάθεσή σου θα είναι κάπως πεσμένη αυτές τις μέρες και δύσκολα θα βρεις κάποιο άτομο να σου ανεβάσει το ηθικό, ενώ δεν θα σε συγκινεί καμία από τις αγαπημένες σου δραστηριότητες. Πιθανώς να ευθύνεται για αυτή την κατάσταση κάποιος τσακωμός που θα υπάρξει με φιλικό σου πρόσωπο και με αφορμή αυτό να μπεις στη διαδικασία ενός καλού ξεκαθαρίσματος, κρατώντας κοντά σου μόνο άτομα εμπιστοσύνης. Αυτές τις μέρες θα είσαι επιρρεπής σε σπατάλες, καθώς έτσι θα μπορείς να αντλείς λίγη χαρά. Τα καλά νέα μπορείς να τα περιμένεις από τον ερωτικό σου τομέα, αφού σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις και γεγονότα είτε είσαι ελεύθερος/η, είτε έχεις ήδη βρει το άλλο σου μισό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

1ο Δεκαήμερο

Οι σκέψεις σου στην αρχή της εβδομάδας θα έχουν να κάνουν με το πώς θα μπορέσεις να βρεις την εσωτερική σου ηρεμία, να βάλεις τα πράγματα σε μία τάξη και να βρεις τρόπους να καλύψεις τις ανάγκες σου. Θα κατανοήσεις πολύ καλά τα θέλω σου και θα πάρεις αποφάσεις για να βελτιώσεις τη ζωή σου. Ωστόσο, θα υπάρξουν και κάποιες στιγμές που δεν θα καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα και το άγχος σου και θα ξεσπάς στους δικούς σου ανθρώπους. Παρ’ όλο που δεν θα σου κρατήσουν κακία, καλό θα ήταν να μην πεις ή κάνεις πράγματα που θα μετανιώσεις.

2ο Δεκαήμερο

Η καριέρα και τα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν εντονότατα αυτό το διάστημα και θα σου δημιουργήσουν αρκετά μεγάλο στρες και ανασφάλεια. Θα πρέπει να είσαι έτοιμος/η να αντιμετωπίσεις τις αλλαγές που θα προκύψουν και να παραμείνεις ήρεμος/η, ώστε να μπορέσεις να ελιχθείς και να προσαρμοστείς όσο τον δυνατόν γρηγορότερα στα νέα δεδομένα. Σε περίπτωση που σου χαλάσουν σχέδια τα οποία είχες αρχίσει να υλοποιείς, θα απογοητευτείς, όμως θα είναι μία καλή ευκαιρία να τα επανεξετάσεις και να τα τελειοποιήσεις. Άλλωστε, θα έχεις στο πλευρό σου τους δικούς σου ανθρώπους να σε υποστηρίξουν σε ό,τι αποφασίσεις και θα αποδειχθούν οι καλύτεροι σύμμαχοι.

3ο Δεκαήμερο

Το σπίτι και η οικογένειά σου έρχονται σε πρώτο πλάνο και αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως είναι πολύ σημαντική για τις σχέσεις ανάμεσα σε σένα και τους δικούς σου. Θα χρειαστεί να δείξεις ηρεμία για να μπορέσεις να χειριστείς τα προβλήματα που θα προκύψουν και να μην έχεις υπερβολικές αντιδράσεις, ούτε και να μεγαλοποιείς τα πράγματα. Σημαντικό είναι να έρθεις κοντά στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και να τους κάνεις να νιώσουν ασφάλεια. Ωστόσο, φρόντισε να μην δώσεις υποσχέσεις για βοήθεια ή στήριξη που δεν μπορείς να τηρήσεις, αφού σύντομα θα το καταλάβουν και θα απογοητευτούν. Σε ό,τι αφορά στα επαγγελματικά σου, τα οποία ίσως παραμελήσεις για λίγο λόγω της κατάστασης στο σπίτι, μπορείς να περιμένεις σύντομα πως κάποιο από τα σχέδιά σου θα αρχίσει να υλοποιείται.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

1ο Δεκαήμερο

Με τους φίλους σου θα περάσεις αρκετό χρόνο αυτή την εβδομάδα και εάν είσαι ελεύθερος/η, ενδέχεται να προκύψει και μία πολύ καλή γνωριμία από το φιλικό σου κύκλο με πολλές πιθανότητες να καταλήξει σε σχέση. Πάντως σε κάθε περίπτωση, θα περάσεις καλά και θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Προς τα τέλη της εβδομάδας είναι πιθανό να πέσει η ψυχολογία σου και να κάνεις κάποιες αρνητικές σκέψεις που ίσως σε ωθήσουν σε ξεσπάσματα ή απότομες συμπεριφορές. Ευτυχώς θα είναι σύντομης διάρκειας και δεν θα σου δημιουργήσουν κάποιο σημαντικό πρόβλημα ή παρεξήγηση με φίλους και γνωστούς.

2ο Δεκαήμερο

Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να μπει ένα φρένο στα μελλοντικά σου όνειρα και σχέδια και θα πρέπει, αντί να τα εγκαταλείψεις πλήρως, να δεις πως μπορείς να τα προσαρμόσεις στις δυνατότητές σου. Απόφυγε να ξεσπάσεις τα νεύρα και το θυμό σου σε τρίτους, γιατί θα πεις λόγια που θα μετανιώσεις, όμως δεν θα μπορείς να τα μαζέψεις. Προσοχή θα χρειαστεί να δείξεις και στις μετακινήσεις σου, ώστε να μην υπάρξουν μικροατυχήματα λόγω βιασύνης. Συζητήσεις και συναντήσεις με φίλους θα μπορέσουν να σε καλμάρουν και να σε κάνουν να βρεις τη χαμένη σου αισιοδοξία. Πιθανώς να σου δώσουν και λύσεις που, λόγω απελπισίας, δεν είχες σκεφτεί.

3ο Δεκαήμερο

Οι ειδήσεις και τα νέα που θα λάβεις πάνω σε θέματα που σε απασχολούν έντονα και σχετίζονται με τα δημιουργικά σου σχέδια και το επαγγελματικό σου μέλλον, πιθανώς να σε δυσαρεστήσουν και να σε σπρώξουν σε αλλαγή πορείας. Εάν καταφέρεις να δεις με ηρεμία τη νέα κατάσταση και χωρίς υπερβολικές αντιδράσεις, θα αντιληφθείς πως σου ανοίγονται νέες πόρτες. Είναι πιθανό να σου γίνει μία πολύ καλή πρόταση και από ένα φιλικό σου πρόσωπο, όμως πριν προχωρήσεις σε οριστικές συμφωνίες και αποφάσεις, εξέτασε καλά όλα όσα θα ακούσεις και ζήτα χειροπιαστές αποδείξεις. Μπορείς να συζητήσεις για σπουδές και ταξίδια, όμως προς το παρόν δεν θα είναι εύκολο να τα πραγματοποιήσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.