Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Το video με το ατύχημα στο καρτ της Πάτρας – Στο Αυτόφωρο πέντε άτομα

Ένα σοκαριστικό video μας δείχνει τι ακριβώς συνέβη με το ατύχημα στον αγώνα καρτ της Πάτρας 

Στον εισαγγελέα 5 άτομα της διοργάνωσης και ο οδηγός

Με ένα συγκλονιστικό video που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, παίρνουμε μία εικόνα για το πως έγινε το ατυχές περιστατικό στο οποίο τραυματίστηκε ο 6χρονος θεατής.

Όπως βλέπουμε, και με βάση και την αφήγηση του οδηγού, το καρτ που οδηγούσε βρέθηκε στον αέρα και χτυπώντας στα προστατευτικά κάγκελα, ανατράπηκε. Στην τρελή πορεία του τραυμάτισε και το 6χρονο θεατή.

Το ατυχές περιστατικό στον αγώνα καρτ της Πάτρας θα έχει συνέχεια αύριο στα Δικαστήρια της πόλης. Με την διαδικασία του αυτόφωρου θα οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα πέντε άτομα για τα οποία ερευνώνται οι ευθύνες για το ατύχημα που κόστισε τον σοβαρό τραυματισμό ενός 6χρονου θεατή σήμερα το μεσημέρι, στον αγώνα καρτ μέσα στους δρόμους της Πάτρας.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τοπικών μέσων τα πέντε άτομα αυτά είναι μέλη της διοργάνωσης, οι υπεύθυνοι ασφαλείας καθώς και ο οδηγός, οι οποίοι είχαν προσαχθεί νωρίτερα το μεσημέρι στην Ασφάλεια Πατρών.

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση της υγείας του μικρού Φώτη, νοσηλεύεται νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ. Η κατάστασή του είναι σοβαρή αλλά σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.