Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Το αυτοκίνητο ...αίλουρος: Από βαν μπορεί να γίνει αγροτικό ή και camper για διακοπές

Το μεγάλο του, καινοτόμο στοιχείο είναι ότι, με την αφαίρεση των πάνελ, μπορεί να μετατραπεί από βαν σε pick up ή και σε camper.

H Electric Brand’s είναι μια μικρή κατασκευάστρια εταιρεία η οποία έχει ταλέντο στο να φτιάχνει αυτοκίνητα, που μπορούν να συρρικνώνουν κάτω από ένα αμάξωμα πολλές κατηγορίες αυτοκινήτων και άρα να ικανοποιούν και περισσότερες ανάγκες.

Σε αυτό το δόγμα κινείται και το νέο XBUS που μοιάζει με ένα όχημα , που έχει έρθει από το μέλλον, κερδίζει πόντους σχεδιαστικά αλλά σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να το πιάσουν ούτε στο μικρό του ...νυχάκι, αφού, έχει τη δυνατότητα να μεταλλάσσεται μέσα σε λίγα λεπτά από βαν, σε αγροτικό και από κάμπριο σε camper για τουριστική χρήση.

Είναι μια εταιρεία από την Γερμανία η οποία επιθυμεί το νέο XBUS να κυκλοφορήσει το 2022. 

Έχει μήκος 3,6 μέτρα, άρα είναι πολύ μικρό σε διαστάσεις όσο ένα αυτοκίνητο πόλης και το πιο σημαντικό ότι δεν έχει βάρος, αφού, δεν ξεπερνά τα 600 κιλά.

Σαφώς, το μεγάλο του, καινοτόμο στοιχείο είναι ότι, με την αφαίρεση των πάνελ, μπορεί να μετατραπεί από βαν σε pick up ή και σε camper.

Το σαλόνι του, στην τελευταία έκδοση θυμίζει μίνι σουίτα ενώ, μπορεί να χωρέσει και δύο κρεβάτια!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.