Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Οι Super stars bjs the doy and Xenia Ghali στο Bolivar για τα Ελληνικά Καλλιστεία.


HiΟι superstars Djs, The Boy και Xenia Ghali εκτοξεύουν το«the bolivar crown party»
Το γεγονός του καλοκαιριού!

Εκτίναξαν στα ύψη την διοργάνωση των Ελληνικών Καλλιστείων η συμμετοχή των δύο διεθνούς φήμης DJs The Boy και Xenia Ghali, στο «the bolivar crown party» που θα ακολουθήσει αμέσως μετά.

Σε ένα υπερθέαμα ομορφιάς και μουσικού σοου εξελίσσεται η παραγωγή των πιο λαμπερών καλλιστείων Star Ελληνική Ομορφιά 2021. 

Στο κοσμοπολίτικο beach club-restaurant BOLIVAR, ο προεδρος των  Ελληνικών Καλλιστείων Νίκος Μπάμπαλης, διοργανώνει την Τετάρτη 7, Ιουλίου 2021, στις 9μ.μ. τη χολιγουντιανή υπερπαραγωγή «Ελληνικά καλλιστεία Star ελληνική ομορφιά 2021». Απονέμοντας ταυτόχρονα τους εξίσου σημαντικούς τίτλους: STAR-MISS-MISS ΓΙΑΝΓΚ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ & MISS BOLIVAR.

Παρουσιαστής της λαμπερής βραδιάς είναι ο ηθοποιός και μοντελο Νίκος Αναδιώτης. 

Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, οι 12 πανέμορφες καλλονές, θα διαγωνιστούν για τον τίτλο που θα αναδείξει την ωραιότερη ελληνίδα. 

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα εμφανιστούν οι super hot Droulias brothers.

Σημαντικό στοιχείο, στη διοργάνωση αυτή είναι η συμμετοχή δύο κορυφαίων Ελλήνων DJ, τους οποίους ακολουθεί φανατικό κοινό! 
Μια πρωτοποριακή προταση διοργάνωσης του Bolivar, που αναμένεται να εκτοξεύσει την προσέλευση του κοινού -τόσο στην παρακολούθηση των καλλιστείων, όσο και στο πάρτι που θα ακολουθήσει αμέσως μετά την διοργάνωση- στα ύψη! 

Πρόκειται για τους διεθνούς φήμης superstars Djs, τον  The Boy και την Xenia Ghali. 

Ο Dj The Boy, εχει καθιερωθεί ως ο πρωτοπόρος του νέου κύματος της hip hop, στην Ελλάδα και πρόκειται για τον μοναδικό Dj όπου είναι εδραιωμένος και εξίσου δημοφιλής στο underground όσο και στο mainstream κοινό. Σε όλο τον κόσμο! 

Η Xenia Ghali είναι διεθνώς αναγνωρισμένη Ελληνίδα dj και παραγωγός, αφού κατέχει δυο Νο1 θέσεις στο Dance Billboard  Chart με τα τραγούδια  της “Under These Lights” και “Places”.Έχει συνεργαστεί με τον Αμερικανό ράπερ Pitbull  κάνοντας την παραγωγή του τελευταίου του τραγουδιού “Get Ready” καθώς και  με τον  Wyclef Jean - νικητή Grammy- στο τραγούδι της “Get Dirty”.
Η Xenia Ghali είναι  η μοναδική Ελληνίδα dj  η οποία πραγματοποιεί  tour σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία. 

Η επιτροπή για την ανάδειξη των εστεμμένων καλλονών των φετινών καλλιστείων, αποτελεί έκπληξη, και απαρτίζεται από τα πιο λαμπερά ονόματα της καλλιτεχνικής σκηνής και του θέματος!


Η βραδιά θα βιντεοσκοπηθεί, προκειμένου να μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένη. 

Δηλώσεις συμμετοχών: Νίκος Μπάμπαλης, Κιν. 694 0894066
 
Reservation: 
BOLIVAR beach club restaurant, mob. 697 0367684, Λεωφόρος Ποσειδώνος, Άλιμος .

Σύμβουλος επικοινωνίας
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΜΟΥΤΙΔΗΣ 
Bolivar Media Group
Entertainment

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.