Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

Παλαίμαχος του ΝΒΑ κράζει Αντετοκούνμπο – «Είναι ο πιο υπερτιμημένος παίκτης»

Ο Ράιαν Χόλινς έκανε κριτική στον δύο σερί χρονιές MVP

Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να αναδείχθηκε MVP του ΝΒΑ για δεύτερη σερί χρονιά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι στο απυρόβλητο.

Η κακή πορεία των Μιλγουόκι Μπακς στα πλέι οφ, όπου αποκλείστηκαν νωρίς και δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν τον τίτλο, είναι κάτι που... βαραίνει τον Αντετοκούνμπο, ως ηγέτη της ομάδας. Παρά το γεγονός, λοιπόν, ότι φέτος αναδείχθηκε MVP (ξανά) και καλύτερος αμυντικός της Λίγκας, υπάρχουν και κάποιες εναντίον του φωνές, όπως αυτή του Ράιαν Χόλινς.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, ο οποίος αγωνίστηκε στο ΝΒΑ από το 2006 ως το 2016, μίλησε σε εκπομπή του ESPN και όταν ήρθε η ώρα να σχολιάσει τον Αντετοκούνμπο, είπε τα εξής: «Αυτός ο άνθρωπος είναι αυτή τη στιγμή ο πιο υπερτιμημένος μπασκετμπολίστας! Είναι καλός παίκτης; Τον αγαπώ, μου αρέσει. Δεν έφτασε καν στους τελικούς του NBA και όχι μόνο αυτό, αλλά έπαιξε και πολύ χειρότερα απ' όσο θα έπρεπε. Ήταν αναποτελεσματικός. Εγώ λέω την αλήθεια, δεν μισώ κανέναν».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.