Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Ρούλα Κορομηλά: Το νέο επαγγελματικό βήμα που δεν περιμέναμε

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έμαθε όλες τις λεπτομέρειες 

Είναι αδιαμφισβήτητα η κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια. Είναι αυτή που ξεκίνησε τα πρωινάδικα και τη συνταγή που εκείνη λάνσαρε πρώτα με το “Μια καλημέρα είναι αυτή” στην ΕΡΤ και μετά με τον “Πρωινό καφέ” στον ΑΝΤ1 ακολουθούν ακόμα οι νεότερες παρουσιάστριες.

Είναι εκείνη που έφερε στην Ελλάδα τα ιταλικού τύπου σόου, αρχικά με το Ciao ANT1 και μετά με το Μπράβο στο Mega.

Σε ό,τι κι αν έκανε στην τηλεόραση η Ρούλα Κορομηλά, υπήρξε πάντα πρωτοπόρος. Ακόμα και ως διευθύντρια προγράμματος στον Alpha έφερε υψηλές τηλεθεάσεις στον σταθμό, αφού ξέρει την τηλεόραση τόσο καλά….

Η Ρούλα είναι πολύ ενεργή και στα social media και πολύ συχνά οι αναρτήσεις της γίνονται θέμα, γιατί έχει άποψη και τη λέει.

Γνωρίζει καλύτερα από τον καθενα ότι το διαδίκτυο είναι το μέλλον των μιντια. Μπορεί η τηλεοραση να έχει πάντα θέση στην καρδιά μας- ιδιαίτερα στις μεγαλύτερες ηλικίες- αλλά είναι τέτοια η δύναμη που έχει το Internet, όπου μια είδηση που γίνεται τώρα, ανεβαίνει σε δευτερόλεπτα που δεν μπορεί να το παραβλέψει κανείς…

Όπως μαθαίνω, η Ρούλα θέλει πολύ να κάνει ένα διαδικτυακό περιοδικό. Όχι ένα κλασικό site, σαν και αυτά που ξέρουμε, αλλά ένα διαδικτυακό μαγκαζίνο με θέματα μόδας, ομορφιάς, ρούμπρικες που ενδιαφέρουν τις γυναίκες, συνεντεύξεις και το κυριότερο… άποψη. Μάλιστα έχει έρθει ήδη σε επαφή με ανθρώπους που θα μπορούσαν να συνεργαστούν μαζί της στο νέο της εγχείρημα, αφού είναι γνωστό ότι η Ρούλα διάλεγε πάντα με πολλή προσοχή τους συνεργάτες της.

Παράλληλα, η Ρούλα συζητά και για την αγαπημένη της τηλεόραση. Αλλά είναι νωρίς ακόμα για να κάνω περισσότερες αποκαλύψεις….


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.