Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Κίκα Τσέκου είναι ο λόγος για μία βόλτα στην παραλία με την πιο «καυτή» δασκάλα

Αφού πρώτα ξεπεράσουμε την πανδημία. Μένουμε Σπίτι, μην το ξεχνάς.

Απόφοιτη Παιδαγωγικής από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Influencer και με την προσωπική της συλλογή ρούχων. Αν σου φαίνεται οικείο το πρόσωπό της, ενδεχομένως να έχει παίξει ρόλο η φιλία της με την Ιωάννα Τούνη και οι κοινές φωτογραφίες που ανεβάζουν στο διαδίκτυο. Εξάλλου τα δύο κορίτσια έχουν πολλά κοινά να μοιραστούν, όπως η αγάπη τους για τη μόδα και η καταγωγή τους.

Ναι, η Κίκα Τσέκου είναι γέννημα θρέμμα Θεσσαλονίκης.

Η Κίκα Τσέκου είναι ένα μορφωμένο κορίτσι. Η απόφοιτη Παιδαγωγικής από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, είναι από τις πιο εντυπωσιακές δασκάλες που καταφέρνουν να κάνουν τα αντρικά βλέμματα να μην ξεκολλάνε από πάνω της.

Η μελαχρινή καλλονή διαθέτει έναν λογαριασμό με 41.000 ακόλουθους στο Instagram. Ένα προφίλ που το έχει χτίσει με άμμο και… αλάτι, με τις καυτές πόζες της να παραλύουν τον ανδρικό πληθυσμό.

Η ίδια δηλώνει λάτρης του καλού φαγητού, της διασκέδασης, των σκυλιών και φυσικά κορίτσι της διπλανής πόρτας.  Οι λόγοι ξεκάθαροι και τους αποκαλύπτουμε στην παρακάτω gallery.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.