Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Πάολα και Κουρκούλης σε πρεμιέρα με… μάσκες

Ήταν κάπου στα μέσα Μαρτίου όταν η προγραμματισμένη πρεμιέρα της Πάολας με τον Νίκου Κουρκούλη στην Αθήνα πήρε αναβολή μέχρι νεωτέρας λόγω κορονοϊού.


Οι δύο καλλιτέχνες έμειναν σπίτι, όπως οι περισσότεροι Έλληνες, προκειμένου να βοηθήσουν στον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου στη χώρα μας. Έκτοτε πέρασαν τρεις μήνες και καθώς η καθημερινότητά μας έχει αρχίσει σταδιακά να ξαναβρίσκει τους κανονικούς ρυθμούς της, οι δύο καλλιτέχνες αποφάσισαν να το πιάσουν από εκεί που το άφησαν.

Τι εννοούμε; Ετοιμάζονται εκ νέου για πρεμιέρα στο Teatro την Παρασκευή 19 Ιουνίου, ακολουθώντας φυσικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας! Τη σκηνοθεσία του προγράμματος έχει επιμεληθεί ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ενώ μαζί τους θα δούμε τους Παναγιώτη Τσαφαρά, Κόρτνεϊ Πάρκερ, Αλεξ Μαντή, Σταμάτη Χουχουλή και Τραϊάνα Ανανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.