Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Μια Bentley στο καρπό σου

Το όνομα της Bentley δύσκολα θα βρεις κάποιον που να μην το έχει ακούσει. Είναι συνώνυμο της πολυτέλειας, της αισθητικής και του απαράμιλλου βρετανικού στιλ. 


Ξεκίνησε ως μία εταιρεία κατασκευής μηχανών πολεμικών αεροπλάνων στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και σήμερα θεωρείται μία από τις κορυφαίες βιομηχανίες κατασκευής υπερπολυτελών μοντέλων αυτοκινήτων.

Ωστόσο για την Breitling ίσως να μην γνωρίζεις πολλά πράγματα. Από το 1884 κατασκευάζει πανέμορφα ρολόγια και έχοντας ως έδρα φυσικά την Ελβετία προσφέρει τα ομορφότερα δώρα για τα ανδρικά χέρια. Οι λάτρεις της ωρολογοποιίας την γνωρίζουν και όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα, την τιμούν δεόντως.

Μάλιστα τα δύο μεγάλα brands συνεργάζονται εδώ και 17 χρόνια και σήμερα ήρθε η στιγμή να μας προσφέρουν ένα αποτέλεσμα που τιμά την ιστορία τους. Πρόκειται για το Chronomat B01 42 Bentley το οποίο είναι ένα ρολόι διαμέτρου 42 χιλιοστών, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι με πράσινο καντράν.

Διαθέτει ανοξείδωτο Rouleaux μπρασελέ, κρύσταλλο από ορυκτό γυαλί που καλύπτεται μ’ ένα στρώμα από συνθετικό ζαφείρι, αντέχει σε πιέσεις ως 200 μέτρα και κοστίζει 7.900 ευρώ.

Πηγή: Playboy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.