Για να μην πάνε χαμένα αυτά που σπάσατε την Ανάσταση
Υλικά
6 αβγά βρασμένα (κομμένα στη μέση)
1/4 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
1 κ. γλ. ξίδι ριζιού
1/2 κ. γλ. άνηθο ψιλοκομμένο
1 κ. γλ. μουστάρδα
1/4 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
Αλάτι
Πάπρικα (προαιρετικά για το γαρνίρισμα)
Εκτέλεση
Βγάλτε τους κρόκους από τα αβγά, τοποθετήστε τους σε ένα μπολ και αφήστε στην άκρη τα ασπράδια.
Ρίξτε στο μπολ τη μαγιονέζα, το ξίδι, τον άνηθο, τη μουστάρδα, τη σκόνη σκόρδου και το αλάτι και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Με τη βοήθεια ενός κουταλιού γεμίστε τους κρόκους με το μείγμα και γαρνίρετε με άνηθο ή λίγη πάπρικα.
Αφήστε στο ψυγείο να κρυώσουν για περίπου 2 ώρες.
Υλικά
6 αβγά βρασμένα (κομμένα στη μέση)
1/4 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
1 κ. γλ. ξίδι ριζιού
1/2 κ. γλ. άνηθο ψιλοκομμένο
1 κ. γλ. μουστάρδα
1/4 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
Αλάτι
Πάπρικα (προαιρετικά για το γαρνίρισμα)
Εκτέλεση
Βγάλτε τους κρόκους από τα αβγά, τοποθετήστε τους σε ένα μπολ και αφήστε στην άκρη τα ασπράδια.
Ρίξτε στο μπολ τη μαγιονέζα, το ξίδι, τον άνηθο, τη μουστάρδα, τη σκόνη σκόρδου και το αλάτι και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Με τη βοήθεια ενός κουταλιού γεμίστε τους κρόκους με το μείγμα και γαρνίρετε με άνηθο ή λίγη πάπρικα.
Αφήστε στο ψυγείο να κρυώσουν για περίπου 2 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.