Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Παραπληροφόρηση σχετικά με δωρεά 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων από τον Μπαράκ Ομπάμα σε εργαστήριο της Wuhan

3,7 εκ. δολάρια είχε δώσει ο Ομπάμα στο Εργαστήριο της Γουχάν
Το 2015, το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ (NIH), επί προεδρίας Μπάρακ Ομπάμα, χορήγησε επιδότηση 3,7 εκατομμυρίων δολαρίων στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν στην Κίνα. 

Η αποκάλυψη έγινε σήμερα, προκαλώντας σεισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, καθ’ οδόν για τις ενδιάμεσες εκλογές.

Το 2015, το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ (NIH), επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα, χορήγησε επιδότηση 3.7 εκατομμυρίων δολαρίων στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν στη Κίνα. Η αποκάλυψη έγινε σήμερα προκαλώντας σεισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής καθ’ οδόν για τις ενδιάμεσες εκλογές.
Η αποκάληψη πως οι Αμερικανοί φορολογούμενοι χρηματοδοτούν ακούσια πειράματα σε ζώα που συνδέονται με τις Κινέζικες “υγρές αγορές” και το Νο1 εργαστήριο βιολογικού πολέμου της Κίνζας συγκλονίζει την αμερικανική πολιτική σκηνή: όλοι συνειδητοποιούν πως, αν και έχει εκλεγεί ο αγαπητός στις λαϊκές μάζες Πρόεδρομς Ντόναλντ Τράμπ, το κουμάντο στις ΗΠΑ το κάνει ακόμα το “Βαθύ Κράτος της Καμπάλ”.
Η αμερικανική χρηματοδότηση χρησιμοποιήθηκε για τη πραγματοποίηση πειραμάτων σε ζώα, μερικά από τα οποία ενδέχεται να έχουν πωληθεί μετά τη χρήση σε “υγρές αγορές” για κατανάλωση: τις διαβόητες λαϊκές αγορές της Κίνας, όπου ζωντανά ζώα, μεταξύ των οποίων σκύλοι και γάτες, μαγειρεύονται βασανιστικά μπροστά στον πελάτη.
Η έρευνα τους περιελάμβανε μελέτες κορωνοϊού που αφορούσαν νυχτερίδες, σε συνέχεια της κατασκευής του νέου, πιο επικίνδυνου και φονικοί κορωνοϊού SARS το 2014/2015.
Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως μετά τη κατασκευή του νέου κορωνοϊού, συνδυασμού SARS και κορωνοϊού νυχτερίδων, οι ΗΠΑ υπό τον Μπαράκ Ομπάμα απαγόρευσαν τη χρηματοδότηση περαιτέρω έρευνας, αφήνοντας τον κόσμο με έναν νέο βιολογικό κίνδυνο αλλά χωρίς εμβόλιο.
Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει πλέον δεσμευτεί να θέσει τέρμα στη χρηματοδότηση του Ομπάμα στους Κινέζους.
Η αποκάλυψη πως οι Αμερικανοί φορολογούμενοι χρηματοδοτούν ακούσια πειράματα σε ζώα που συνδέονται με τις κινεζικές «υγρές αγορές» και το Νο1 εργαστήριο βιολογικού πολέμου της Κίνας, συγκλονίζει την αμερικανική πολιτική σκηνή: όλοι συνειδητοποιούν πως, αν και έχει εκλεγεί ο αγαπητός στις λαϊκές μάζες Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, το κουμάντο στις ΗΠΑ το κάνει ακόμα το “Βαθύ Κράτος της Καμπάλ”.

Η αμερικανική χρηματοδότηση χρησιμοποιήθηκε για την πραγματοποίηση πειραμάτων σε ζώα, μερικά από τα οποία ενδέχεται να έχουν πωληθεί μετά τη χρήση σε «υγρές αγορές» για κατανάλωση: τις διαβόητες λαϊκές αγορές της Κίνας, όπου ζωντανά ζώα, μεταξύ των οποίων σκύλοι και γάτες, μαγειρεύονται βασανιστικά μπροστά στον πελάτη.

The biosafety level-4 (BSL-4) laboratory (left) at the Wuhan Institute of Virology in Wuhan, China

Η έρευνά τους περιελάμβανε μελέτες κορανοϊού που αφορούσαν νυχτερίδες, σε συνέχεια της κατασκευής σε εργαστήριο του νέου, πιο επικίνδυνου και φονικού κορονοϊού τύπου SARS το 2014/2015.

Ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός, πως μετά την κατασκευή του νέου κορονοϊού, συνδυασμού SARS και κορονοϊού νυχτερίδων, οι ΗΠΑ υπό τον Μπάρακ Ομπάμα απαγόρευσαν την χρηματοδότηση περαιτέρω έρευνας, αφήνοντας τον κόσμο με έναν νέο βιολογικό κίνδυνο αλλά χωρίς εμβόλιο.

Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει πλέον δεσμευτεί να θέσει τέρμα στη χρηματοδότηση του Ομπάμα στους Κινέζους.





Σε άρθρα που κυκλοφόρησαν σε ελληνικά μέσα ενημέρωσης, επί προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα δόθηκε δωρεά ύψους 3.7 εκατομμυρίων δολαρίων σε εργαστήριο της Wuhan για πειράματα με χρήση κορωνοϊών. Παρότι ωστόσο η εν λόγω δωρεά ήταν πραγματική δεν δόθηκε μόνο σε εργαστήριο της Wuhan ούτε ήταν ευθύνη μόνο της διοίκησης Ομπάμα.

Σε άρθρα που κυκλοφόρησαν σε ελληνικά μέσα ενημέρωσης, επί προεδρίας του Μπαράκ Ομπάμα δόθηκε δωρεά ύψους 3.7 εκατομμυρίων δολαρίων σε εργαστήριο της Wuhan για πειράματα με χρήση κορωνοϊών. Παρότι ωστόσο η εν λόγω δωρεά ήταν πραγματική δεν δόθηκε μόνο σε εργαστήριο της Wuhan ούτε ήταν ευθύνη μόνο της διοίκησης Ομπάμα.
Παραδείγματα: aristeia.sitethesecretrealtruth.blogspot.com
Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.