Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

O πρίγκιπας Harry κάτι ετοιμάζει με τον Jon Bon Jovi [βίντεο]

Μετά το Megxit ο πρίγκιπας Harry, έχει διάφορα projects στα σκαριά και ένα από αυτά θα είναι σε συνεργασία με το διάσημο τραγουδιστή Jon Bon Jovi.

O Harry και η σύζυγός του, μετά το Megxit σκοπεύουν να αλλάξουν πολλά και όχι μόνο τη διεύθυνση κατοικίας τους, που πλέον είναι στον Καναδά.

Αυτό που σίγουρα δεν θα αλλάξει είναι η προσήλωση του Harry στους Αγώνες Invictus, το αθλητικό event που διοργανώνει και δημιούργησε ο Harry για τους τραυματισμένους και ασθενείς στρατιωτικούς και τους βετεράνους των ενόπλων δυνάμεων.

Βέβαια τώρα που ο πρίγκιπας απομακρύνθηκε από τον άμεσο έλεγχο του βρετανικού παλατιού, ο ίδιος φρόντισε να αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνεί τις δράσεις του για τους συγκεκριμένους αγώνες και θέλησε να τον κάνει πολύ πιο διασκεδαστικό.

Έτσι ανέβασε στο Instagram, έναν φανταστικό διαδικτυακό διάλογο που είχε με τον Jon Bon Jovi για να ανακοινώσει πως οι δυο τους θα συνεργαστούν για τους αγώνες Invictus.

Συγκεκριμένα ο πρίγκιπας και ο διάσημος μουσικός στις 28 Φεβρουαρίου θα συναντηθούν στο Λονδίνο και θα βρεθούν στο θρυλικό Studio 2 του Abbey Road (εκεί όπου ηχογραφήθηκαν τα 11 από τα 13 άλμπουμ των Beatles) για να ηχογραφήσουν μια νέα εκτέλεση του χιτ “Unbroken” σε συνεργασία με τη χορωδία των Invictus Games και τα έσοδα από την κυκλοφορία του νέου μουσικού κομματιού, που θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Μάρτιο θα δοθούν στο ίδρυμα των Invictus Games.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.