Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Τα παιδιά του ήλιου:Οι νέοι ηγέτες

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι τα νέα παιδιά, που γεννήθηκαν από το 2007, έχουν γεννηθεί με 13-σκέλος DNA,πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουν πολύ μεγαλύτερες ικανότητες από ό,τι είχαμε ποτέ.


Αυτά τα παιδιά είναι εθελοντές ψυχές, που τώρα γεννιούνται, για να γίνουν οι νέοι ηγέτες, που θα οδηγώντας τον κόσμο, από το 2050 και μετά. Μέχρι τότε η Νέα Χρυσή Εποχή θα έχει αγκυροβολημένο από τα παιδιά των Indigo, Crystal και Rainbow, τα οποία έχουν ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ μετά τον Β ' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Πολλά από τα παιδιά των Indigo, Crystal και Ουράνιο τόξο ήταν ψυχές ψυχές, από άλλους γαλαξίες και αστέρι συστήματα, τα οποία είχαν σχέση με τη δημιουργία αυτού του πλανήτη, όταν γεννήθηκε. Ήταν ιδιαίτερα εκπαιδευμένοι επιστήμονες και του High ιερατείο, και εργάστηκαν μαζί με τη Θεία Πηγή, και τους Cosmic Creative νόμους, για να βοηθήσουν στη σταθεροποίηση αυτού του πλανήτη και επίσης τους πρώτους υπόγεια σταθμούς και τον οικισμό στο κέντρο της γης.

Πολύ αργότερα 840 000 εθελοντές, (κυρίως η εκτός της άνοιξης εκείνων που βοήθησαν για πρώτη φορά στη δημιουργία του πλανήτη), έμειναν για να αποικίσουν τον πλανήτη, με την πλήρη κατανόηση ότι αυτό ήταν να είναι ένα πείραμα και ότι όλοι όσοι ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΜΕΝΑ Οι ψυχές τους για να ξόδευα λίγο χρόνο σε αυτόν τον πλανήτη, θα το έκαναν, γνωρίζοντας ότι αυτό ήταν ένα ASSIMILATED περιβάλλον, και όχι πραγματικότητα.... μοιάζει με ένα πιλότος-in-training μάθει για να πετάξει σε ένα ASSIMILATED ΜΟΧΛΟΥ.....
Έχει μεγάλη σημασία, για τους γονείς αυτών των νέων παιδιών του ήλιου, να καταλάβουν, ότι αυτό που δούλεψε γι ' αυτούς και τους γονείς τους, απλά δεν θα λειτουργήσει για αυτά τα παιδιά!
Γεγονός είναι, λόγω του DNA τους 13, θα έχουν και τα 12 τσάκρα πλήρως ενεργοποιηθεί: - που σημαίνει ότι έχουν το STELLAR ΕΥΡΩΠΗΣ τους εντελώς ανοιχτό! Αυτό σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά ευαίσθητες στο φως, στον ήχο των ΔΟΝΗΣΕΙΣ, στις ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, και πάνω απ 'όλα, στον κόσμο - που για εμάς δεν είναι αληθινό - αλλά γι' αυτούς είναι. Αυτό τους κάνει ιδιαίτερα Όχι, με τις δυνάμεών που έχουμε ξεχάσει πώς να χρησιμοποιήσουμε: Τηλεμεταφορά, KENESIS, TELEPATHY, SHAPE, κινείται αντικείμενα, ακούγοντας αυτά που ειπώθηκαν σε άλλα δωμάτια, σε θέση να τηλεκοντρόλ, κλπ.

Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα παιδιά θα πρέπει να διατηρούνται μακριά από τις ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ συσκευές που έκανα τις συσκευές τους: τηλεόραση, υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα κ. λπ. Θα είναι με αυτό, αλλά προσοχή: μερικά από τα μέλη μιας συγκεκριμένης ομάδας ανθρώπων σε αυτόν τον πλανήτη, το γνωρίζουν αυτό, και είναι PURPOSEFULLY τη ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ των παιδιών και των ενηλίκων, μέσω των ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ επικοινωνίας, και αυτό γίνεται σε τέτοια Μια ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ, που δεν ξέρουμε καν ότι μας της. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα βιντεοπαιχνίδια, τα παιχνίδια κ. λπ. για όλα αυτά προσπαθεί να DE αυτά τα παιδιά, έτσι ώστε ο πλανήτης να μην είναι σε θέση να προχωρήσει και στη Νέα Εποχή. Κυρίως λόγω του φόβου της απώλειας ελέγχου στις μάζες.
Μερικοί γονείς είναι εντελώς αναίσθητος στις ανάγκες αυτών των παιδιών.... Όχι σκόπιμα, αλλά λόγω του τρόπου ζωής που έχουν υιοθετήσει. Τα παιδιά μένουν από μικρή ηλικία στη φροντίδα των εντελώς ξένων, και στη συνέχεια απλά τα παρατάνε σε ένα σχολικό σύστημα, το οποίο βρίσκουν σύγχυση και κάτω-δεξιά βαρετό.

Το γεγονός είναι ότι αυτά τα παιδιά είναι ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ σε μορφή.... Ξέρουν πώς να πρόγραμμα κρυστάλλους, και ξέρουν πώς να είναι μέσω αυτών. Είναι σε τόσο υψηλή συχνότητα, που ό, τι δεν είναι από τις πιο αγνές συχνότητες, θα τους εκνευρίζουν, και θα τους κάνουν να χτυπήσουν... καθώς δεν μπορούν να εκφράσουν την απογοήτευσή τους για το ότι δεν γίνονται κατανοητά, και η εσωτερική αγάπη και το φως τους να να.

Μάθε τους διαλογισμό από μικρή ηλικία. Παίξτε απαλή και ήρεμη μουσική. Βάλτε τα σε ελαφρύ και αέρινο δωμάτιο, με όμορφα απαλά χρώματα. Φέρτε τους έξω στη φύση: - αγαπούν τα ζώα, τα πουλιά, το νερό, τα φυτά. Βάλτε κρυστάλλους παντού και αφήστε τους να παίξουν μαζί τους...
Καθάρισε την ενέργεια των δωματίων στα οποία βρίσκονται. Καλέστε τον Αρχάγγελο Jophiel, Ραφαήλ και Μιχάλη να σαφές τα ενεργειακά τους πεδία, τα δωμάτια στα οποία βρίσκονται και να ζητήσουν ειδική προστασία γι ' αυτούς. Ζητήστε από τους Φύλακας Αγγέλους τους να τους περιβάλλουν σε μια φούσκα με προστατευτικό φως.

Πάρτε τους στο Ρέικι ή σε άλλους θεραπευτές της ενέργειας, έτσι ώστε τα ενεργειακά τους πεδία να διατηρούνται σε ευθυγράμμιση. Δεν έχουν κάρμα και έτσι τα Χρυσοδάχτυλος πεδία τους είναι καθαρά και πεντακάθαρα.

Θέλουν αγάπη, αγάπη και περισσότερη αγάπη και με αυτό ένα αγαπημένο χέρι.... Καθώς είναι ισχυρή θέληση, πρέπει να υπάρχει ένα σταθερό χέρι, αλλά με τέτοιο τρόπο ώστε να τους καθοδηγεί και να είναι εκεί για αυτούς όταν τους καθοδηγεί σε χρειάζομαι. Θα χρειαστούν επιπλέον προστασία και καθοδήγηση και επέλεξαν τους γονείς τους επειδή ήθελαν οι γονείς τους να το κάνουν αυτό ακριβώς γι ' αυτούς. Δεν θα είναι ευχαριστημένοι με τη φροντίδα κανενός άλλου: - επέλεξαν να είναι με αυτές τις συγκεκριμένες ψυχές αυτή τη στιγμή (που περιλαμβάνει τα αδέλφια τους, τους παππούδες τους). Γι ' αυτό παρακαλώ να το τιμήσετε αυτό, και μην τους αφήσετε στη φροντίδα των θεσμών ή των ανθρώπων που δεν θα τους καταλάβουν, ούτε να τους αγαπούν για το ποιος και τι είναι!
Είναι ιδιαίτερα εκπαιδευμένοι ειδικοί, και έχουν ικανότητες, όπως εμείς έχουμε ξεχάσει πώς να χρησιμοποιούμε. Μόλις καταφέρουμε να φτιάξουμε το Web of Life, τα ενεργειακά δίκτυα και τα δίνες, θα τα φέρουν όλα πίσω σε πλήρη λειτουργία και θα είναι σε θέση να χτίσουν με τρόπους που ποτέ δεν θα μπορούσαμε.

Κρατήστε το φαγητό τους απλό και απλό.... πάνε για βιολογικά τρόφιμα και χορτοφάγους. Κρατήστε τους μακριά από την τροφή των ζώων όπου τα ζώα έχουν υποστεί τραύμα.... θα το αισθανθούν απλά τρώγοντας αυτό!

Θα απαιτεί ειδικές τεχνικές γονέων... αλλά μετά, οι γονείς επιλέχθηκαν επειδή έχουν αυτές τις ικανότητες, οι περισσότερες από αυτές είναι κρύσταλλο και τα ίδια τα παιδιά του ουράνιου τόξου... κάποιοι μπορεί να το ξέχασαν αυτό.... αλλά έχουν τις ίδιες ικανότητες... Ωστόσο, μερικές φορές αυτά έχουν μείνει αδρανής και αυτά τα παιδιά θα τους το θυμίζουν αυτό!

Μερικοί μπορεί να δυσκολεύονται να μιλήσουν, καθώς έχουν συνηθίσει στην επικοινωνία τηλεπαθητικά. Μερικοί μπορεί να το βρουν δύσκολο να ξεκινήσουν το περπάτημα, καθώς έχουν συνηθίσει σε πολύ αναπτήρα σώματα. Το καλύτερο είναι να τους βοηθήσεις με κάθε τρόπο που μπορείς, με αγάπη υπομονή. Τα άλογα θα τους βοηθήσουν, καθώς τα άλογα μπορούν να μελωδία στα ενεργειακά τους πεδία, και να βοηθήσουν στη σταθεροποίηση των ενεργειακών τους περιοχών, και να τα βοηθήσουν με τα συναισθήματά τους. Το ίδιο και τα σκυλιά και οι γάτες.

Προσπαθήστε να έχετε φυτά και κρυστάλλους σε όλο το σπίτι και τα χαρακτηριστικά του νερού... Όλα αυτά θα ηρεμήσουν και θα τα απαλύνει. Προσθέστε ήχους υψηλής συχνότητας, οι οποίοι είναι καταπραϋντικό και τους βοηθούν να χαλαρώσουν.

Είναι πραγματικά όμορφες ψυχές, και εξαιρετικά προικισμένος. Απλά να αγαπάς, να αγαπάς, να τα αγαπάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.