Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

Η Μόνικα Μπελούτσι έρχεται για να υποδυθεί την Κάλλας στην Αθήνα

Στο θεατρικό σανίδι των Αθηνών θα ανέβει η Μόνικα Μπελούτσι!
Το απόλυτο θηλυκό θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλοι οι θαυμαστές της στην Αθήνα πάνω στο θεατρικό σανίδι. 


H Μόνικα Μπελούτσι, για πρώτη φορά στην καριέρα της, ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι, ερμηνεύοντας τη θρυλική ντίβα της όπερας, Μαρία Κάλλας.

Η 55χρονη εκρηκτική Ιταλίδα ντίβα εμφανίστηκε στο Studio Marigny, στην καρδιά του Παρισιού, στην παράσταση με τίτλο «Maria Callas, Lettres et Mémoires», στο πλαίσιο της οποίας διαβάζει αδημοσίευτα κείμενα της ντίβας της όπερας, Μαρίας Κάλλας, που έχουν συλλεχθεί από τον Τομ Γουλφ – σκηνοθέτη της ταινίας «Maria by Callas». Η παράσταση ολοκληρώθηκε στις 6 Δεκεμβρίου.

 Ο ρόλος – έκπληξη

«Για μένα είναι ένα πραγματικό άλμα στο κενό», είχε δηλώσει η ηθοποιός, προσθέτοντας ότι αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση. «Είπα «ναι», παρά τον φόβο μου. Ένα «ναι» από αυθορμητισμό, σαν να μην είχα χρόνο να αντιδράσω περαιτέρω».

Η Μόνικα Μπελούτσι θα ακολουθήσει την πορεία της Μαρίας Κάλλας από την παιδική της ηλικία στη Νέα Υόρκη μέχρι τα χρόνια του πολέμου στην Αθήνα, σε μια ζωή που μερικές φορές χρωματίζεται από σκάνδαλα, την θυελλώδη σχέση της με τον Αριστοτέλη Ωνάση και προσωπικές δοκιμασίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.