Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Ο μονος σιγουρος τροπος να κερδισεις στο στοιχημα 100%-Τουλαχιστον Οι Ελληνες εξωτερικου ας επωφεληθουν!


Ενας τυπακος εχει φτιαξει ενα συστημα οπου παιρνει ολες τις προσφορες απο δεκαδες στοιχηματικα σαιτ στον κοσμο και τις κανει αρμπιτραζ μεσω αλλων ιστοσελιδων !(η betfair δυστηχως δεν δεχεται ελληνες παικτες αλλα το προγραμμα χρησιμοποιει και αλλες ιστοσελιδες ) Το προγραμμα του πραγματικα σκοτωνει και ο μονος τροπος να χασεις πλεον ειναι να βαριεσαι να το κανεις και δεν κανω πλακα καθολου…!


Τωρα η σκεψη μου ηταν με την μια… κανε συνεργασια μαζι του να παρεις το προγραμμα για ελλαδα ..απο την αλλη εχω πολλα μετωπα που εχω ανοιχτει και ο χρονος μου δεν νου φτανει να ανασανω  !

Βρηκα με την μια το αφφλιατε λινκ του οπου σου δινει το δικαιωμα να παρεις για 14 μερες το προγραμμα και ολη την εκπαιδευση με 1,5 ευρω… ! Οσοι ασχολειστε με το στοιχημα πραγματικα “σπαταληστε” αυτο το 1,5 ευρω και δειτε τι εχει φτιαξει αυτος ο ανθρωπος , θα με ευχαριστησετε μετα …!! !

Το προβλημα με της εταιριες στοιχηματισμου που μας απαγορευει το ελληνικο κρατος να εμφανιζονται στο ελληνικο ιντερνετ το ελυσα αμεσα με ενα προξυ vpn ….πανευκολο να το κανεις και εσυ ..εγω χρησιμοποιησα το hidemyass – https://www.hidemyass.com/el-gr/proxy Το προβλημα με την Betfair μπορει να λυθει με λογαριασμο που θα ανοιξει φιλος η συγγενης μας απο το εξωτερικο .. φαινεται οτι τους ελληνες δεν τους θελουν με τιποτα να μπορουν να κινηθουν ελευθερα οπως ολος ο πλανητης !

Η μπορει να χρησιμοποιηθει ανετα απο τους ελληνες του εξωτερικου ..! Χρησιμοποιηστε το προγραμμα με 1,5 ευρω για δεκαπεντε μερες και κερδιστε σημερα κιολας οσα ευρω εχετε ορεξη …!
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.