Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Σε ποιον ανήκει το OPEN;


Ενας άφωνος καλλιτέχνης ονόματι Χατζηγιάννης (εύθραυστος και τσαχπίνης) τραγουδούσε δήθεν σε ένα δήθεν σώου του ΑΝΤ1 ενώ σε μια κάποια επιτροπή βρισκόταν η Ζέτα Μακρυπούλια (σύμφωνα με πληροφορίες η Ζέτα και ο Χατζηγιάννης είναι παντρεμένoι), ο δήθεν τραγουδιστής Σταβέντο (αυτός παντρεύτηκε χάρη στη τηλεόραση) και η τραγουδίστια Φουρέιρα της οποίας τα χείλη ήτο ισοδύναμα με δύο Μαρακανά-στάδιο στη Βραζιλία.

Δεν έχω τηλεόραση, οπότε δεν παρακαλουθώ αυτού του είδους τα σώου αλλά καθώς περνούσα από έναν σοκάκι της Μυκόνου το μάτι μου έπεσε για μερικά δευτερόλεπτα στη μεγάλη οθόνη LG η οποία βρισκόταν στο σαλόνι της οικογενείας των αλλοδαπών που ξεχειμωνιάζουν στη κοσμική Μύκονο περιμένοντας την Ανοιξη.

Πληροφορούμαι ότι και τα υπόλοιπα κανάλια έχουν παραγωγές αυτού του επιπέδου οι οποίες μάλιστα είναι πλούσιες σε διαφημίσεις και χορηγίες προιόντων καθότι ο οξυδερκής ελληνικός λαός αλλά και οι αλλοδαποί που βρίσκονται στη χώρα μας επενδύουν σε σοβαρές αξίες-όχι παίζουμε.

Το ερώτημα όμως που πλανάται τελευταία στο χώρο των ΜΜΕ είναι ποιος κάνει κουμάντο στο κανάλι OPEN και γενικότερα στα ΜΜΕ του Ιβάν Σαββίδη ο οποίος παρότι άχαστος έχασε το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και στο τέλος κινδυνεύει να μείνει μόνο με τη Δόξα Δράμας, όπως ισχυρίζεται ο Μαρινάκης.

Ποιος λοιπόν κάνει κουμάντο στο οξυδερκές κανάλι ΟPEN που στηρίζει μετά μανίας τον Σύριζα;

Ως εκ τούτου είναι πιθανόν να ενεργοποιήθηκε ο παράγοντας Σάσα η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις στο γάμο της κόρης του κοσμηματοπώλη Καίσαρα με τον Βέλγο πλασιέ Thomas Persy.

Πληροφορούμεθα μάλιστα ότι στο OPEN παίρνουν ήδη βοήθεια από το κοινό. Ητοι από άλλο κανάλι που διαθέτει πλούσια εμπειρία στο μπαλαμούτιασμα της εγχώριας βλαχομπαρόκ σόου μπιζ με την οποία η Σάσα δεν έχει ουδεμία σχέση μια και είναι πριγκίπισα.

Αλλά επειδή η εμφάνισή στο γάμο της καισαροπούλας με τον πλασιέ Τhomas ήτο εντυπωσιακή την βάζουμε να πρωταγωνιστεί στη σχετική ανάρτησή μας.

Καμμία σχέση η Σάσα που θέλεις αμαξίδιο του γκολφ για να την περπατήσεις με την Μακρυπούλια και τον Χατζηγιάννη.

Το ερώτημα όμως παραμένει: Σε ποιον ανήκει το OPEN ή άν θέλετε ποιος κάνει κουμάντο στη κανάλα;




Από την Iόλη Πιερίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.