Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

«No Time to Die»: Αυτό είναι το πρώτο επίσημο τρέιλερ του νέου Τζέιμς Μποντ που εντυπωσιάζει

Σε πελάγη… ενθουσιασμού βρίσκονται οι απανταχού φας του Τζέιμς Μποντ, αφού το απόγευμα της Τετάρτης κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης 25ης ταινίας.


Πρόκειται για την ταινία «No Time To Die», όπου σύμφωνα με το σενάριο, ο Τζέιμς Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα.



Αυτή η γαλήνη ωστόσο θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA, εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του.

Η τελευταία… αποστολή του Ντάνιελ Κρεγκ, ως Τζέιμς Μποντ, δηλαδή η διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Στο τρέιλερ βλέπουμε κυριολεκτικά… τα πάντα! Από εντυπωσιακά αυτοκίνητα, επικίνδυνες σκηνές δράσης που κόβουν την ανάσα, όμορφα κορίτσια, προηγμένη τεχνολογία, ένα νέο κακό, που έχει προκαλέσει ενθουσιασμό. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Οσκαρικό, Ράμι Μάλεκ.

Το «No Time To Die» θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 3 Απριλίου 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.