Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Έλενα Ράπτη: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο γραφείο της

Η οργάνωση που υπογράφει ως «Αναρχικοί/Αναρχικές» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο της βουλευτή της ΝΔ Έλενας Ράπτη στην Θεσσαλονίκη το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Σε ανάρτησή τους σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρουν μεταξύ άλλων πως «επιλέξαμε να επιτεθούμε με μπογιές στο γραφείο της βουλευτή της ΝΔ Ε. Ράπτη, θέλοντας να τη στοχοποίησουμε ως άμεσο εκφραστή της κυβερνητικής πολιτικής "νόμου και τάξης"» .

Παράλληλα προσθέτουν ότι «η δράση αυτή αποτελεί μια ένδειξη αλληλεγγύης σε όσους/ες πλήττονται από την κρατική καταστολή, αλλά και στους απειλούμενους κατειλημμένους χώρους».

Στο τέλος της ανακοίνωσης επισημαίνουν, μάλιστα, πως «όσο και αν η εξουσία προσπαθεί να θέσει τον κόσμο του αγώνα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και να τον φοβίσει τόσο εμείς από την μεριά μας, θα οργανώνουμε την οργή και την επίθεση μας, με αμείλικτη ένταση», ενώ σε υστερόγραφο απειλούν ότι «την επόμενη φορά θα μπούμε στα γραφεία σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.