Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

Τα ζώδια της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου 2019



ΚΡΙΟΣ

Σε επαγγελματικά θέματα που αντιμετωπίζετε κάποιες δυσκολίες, τα πράγματα θα πάρουν μία νέα τροπή, καθώς ο δυναμισμός σας θα ορίσει νέους κανόνες, στην σταδιοδρομία σας. Οι αντιπαραθέσεις θα πρέπει να εξομαλυνθούν και να υπάρξει, ένα ήπιο κλίμα στον εργασιακό σας χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν μπορούσατε να μείνετε σπίτι, θα βοηθούσε την ψυχολογία σας, καθώς θα ασχοληθείτε με εργασίες που θα σας γεμίσουν θετική ενέργεια. Η θαλπωρή του σπιτιού, είναι το κλειδί για να νιώσετε ασφάλεια και να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Ακόμα και μια βόλτα στην φύση, θα σας βοηθήσει αρκετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, θα επιδιώξετε να βρεθείτε σε χώρους, που βρίσκονται άτομα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα με σας. Συζητήστε τα μελλοντικά σας σχέδια και πιστέψτε στον εαυτό σας. Μπορείτε να τα καταφέρετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κυκλοθυμική διάθεση, μπορεί να επιφέρει εντάσεις μέσα στην σχέση σας και να δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα, μεταξύ σας. Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε από παρεξηγήσεις, που μπορούν να προκαλέσουν ένα χάσμα στην επικοινωνία σας. Μπορείτε να ασχοληθείτε με πιο χαλαρά θέματα.

ΛΕΩΝ

Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση, είναι στοιχεία που μπορούν να σας δώσουν μία ώθηση και να αλλάξουν την κατάσταση, που βρίσκεστε μέχρι τώρα. Ο επαγγελματικός σας τομέας, δείχνει μία δυναμική που βοηθάει τα σχέδιά σας, να αποδώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αφήσετε την διάθεσή σας, να οπισθοδρομήσει τις μέχρι τώρα προσπάθειες που έχετε κάνει, δημιουργώντας παράλληλα αρνητικά αποτελέσματα. Η ψυχολογία σας, μπορεί να βελτιωθεί οργανώνοντας μία συνάντηση με φιλικά πρόσωπα, σε χώρους που σας προσφέρουν ηρεμία και χαλάρωση.

ΖΥΓΟΣ

Η εναλλασσόμενη διάθεση που έχετε, στέκεται εμπόδιο στην επικοινωνία σας και στην κατάκτηση των επιθυμιών σας. Αντιδράστε πιο δυναμικά, όταν χρειάζεται να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Η πορεία της ερωτικής σας ζωής, θα σας απασχολήσει πιο έντονα στην διάρκεια της ημέρας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα αίσθημα μοναξιάς, σας οδηγεί να έρθετε πιο κοντά με τον εαυτό σας. Οι σκέψεις σας, συγκεντρώνονται σε ανησυχίες που έχουν καταβάλει την ψυχολογία σας και έχουν δημιουργήσει αμφιβολίες, και διχασμούς, για αποφάσεις που πρέπει να πάρετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι επαγγελματικές σας υποθέσεις, μπορεί να απαιτούν σθένος και τόλμη, για να τις αντιμετωπίσετε. Αυτό, εξωτερικεύει την εσωτερική σας δύναμη προς την επιφάνεια. Μπορείτε επομένως, να χειριστείτε με αυτοπεποίθηση τα ζητήματα που εκκρεμούν, από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να ξεπεράσετε εμμονές και παλιά κατεστημένα του παρελθόντος, που έρχονται να εμποδίσουν την προσωπική σας εξέλιξη. Η αποδοχή των λαθών που έχουν γίνει, είναι ένα σημαντικό στοιχείο που θα σας βοηθήσει να δείτε, πιο ξεκάθαρα την ζωή σας και να λειτουργήσετε, με σοφία και ευφυΐα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συναντήσεις που έχετε προγραμματίσει με άτομα που σας ενδιαφέρουν, θα σας βγάλουν από την ρουτίνα και θα αναπτύξουν, τον κοινωνικό σας κύκλο. Αυτή η κίνηση, θα βοηθήσει στην ενίσχυση της ψυχολογίας σας και θα δείτε από μία νέα οπτική, τα θέματα που σας ανησυχούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, θα ακούσετε τα προβλήματα των άλλων και οι συμβουλές σας θα τους βγάλουν από το αδιέξοδο που ίσως υπάρχουν. Μέσω αυτών των συζητήσεων θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε και δικά σας θέματα που σας ανησυχούν. Η οπτική που θα αλλάξετε θα βοηθήσει να προχωρήσετε δυναμικά τα σχέδια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.