Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Στον εισαγγελέα σήμερα ο 41χρονος που σκότωσε τον φίλο του στη Ν. Αγχίαλο - Τι λένε οι γείτονες

Στον εισαγγελέα και τον ανακριτή θα πάει σήμερα ο 41χρονος που για άγνωστο έως τώρα λόγο τράβηξε σουγιά και σκότωσε 38χρονο φίλο του ενώ βρίσκονταν στο σπίτι του στη Νέα Αγχίαλο και διασκέδαζαν.

Ο δράστης ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη από την Αστυνομία, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος.

Όλα έγιναν χθες το απόγευμα σε ένα ημιυπόγειο διώροφης κατοικίας, επί της οδού Χρ. Ευλογημένου, όταν ο 41χρονος οικοδεσπότης φέρεται να τράβηξε σουγιά και για άγνωστους λόγους να έπληξε θανάσιμα τον 38χρονο.

Ο δράστης είναι αλβανικής υπηκοότητας και ζει χρόνια στην Ελλάδα, το ίδιο και το θύμα. Το φονικό όργανο, σουγιάς, αναζητείται από την Αστυνομία, καθώς ο δράστης φέρεται να το εξαφάνισε μετά την αποτρόπαια πράξη του.

Το φονικό φέρεται να έγινε μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών της οικογένειας του 41χρονου και της συζύγου του… Μάλιστα το ένα από τα δύο παιδιά ήταν άρρωστο με πυρετό. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο δράστης μετά το φονικό εντοπίστηκε να κινείται αμέριμνος στην αγορά της Ν. Αγχιάλου, απαθής, σα να μην συνέβη τίποτα και να ασχολείται με το κινητό του… Εκεί συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

«Νομίζαμε πως έπεσαν μπουνιές, αλλά να σφαχτούν, δεν το περιμέναμε …»

Γείτονας ανέφερε στη «Θ» πως συχνά ο 41χρονος ήταν μεθυσμένος, ενώ αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, όταν είδαν τους αστυνομικούς να αποκλείουν την περιοχή με πλαστικές κορδέλες.

«Είχε χαθεί ένα παιδάκι από τη γειτονιά, ο Γιάννης και ακούγαμε φωνές, Γιάννη, Γιάννη. Δεν καταλάβαμε τι είχε συμβεί», δήλωσε μια γειτόνισσα.

Το θύμα ήταν άγνωστος στη γειτονιά, ενώ μετά το φονικό ήταν ορατά τα αίματα του 38χρονου στο πεζοδρόμιο και στον δρόμο, όπου είχε πέσει και η μαύρη μπλούζα του…

Τετραμελές κλιμάκιο του Εγκληματολογικού της Ασφάλειας Βόλου και αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού ερεύνησαν εξονυχιστικά τον χώρο και έψαξαν να βρουν τον σουγιά, με τον οποίο έγινε το φονικό, κάτι ωστόσο που δεν είχε γίνει μέχρι χθες το βράδυ.

Έκπληκτος για το φονικό δήλωσε και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, που μάλιστα διαμένει στον επάνω όροφο το καλοκαίρι. «Νομίζαμε πως έγινε καβγάς και έπεσαν μπουνιές, άνοιξαν μύτες. Αλλά να σφαχτούν, δεν το περιμέναμε», δήλωσε.

Πηγή πληροφοριών: e-thessalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.