Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Open: Γιατί «κόβει» τον Λάκη Λαζόπουλο το κανάλι σε δύο εβδομάδες

Προχθές Τρίτη 12 Μαρτίου έκανε πρεμιέρα η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου στο Open, με το “Αλ Τσαντίρι” να επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες.


Ωστόσο, η εκπομπή του Λαζόπουλου δεν θα προλάβει να συμπληρώσει τρεις σερί μεταδόσεις, αφού την Τρίτη 26 Μαρτίου αναμένεται να μην προβληθεί από το Open.

Ποιος είναι ο λόγος; Εκείνη την ημέρα είναι προγραμματισμένος ο δεύτερος αγώνας της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου κόντρα στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη για τα προκριματικά του Euro 2020.

Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη έχει αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της Εθνικής Ελλάδας και το ματς με τη Βοσνία αρχίζει στις 21:45, ενώ νωρίτερα θα προβληθεί αθλητική εκπομπή.

Συνεπώς, το “Αλ Τσαντίρι” του Λάκη Λαζόπουλου δεν θα προβληθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου.

Open: «Πανικός» με τον Λάκη Λαζόπουλο στο κανάλι του Σαββίδη
Πρεμιέρα έκανε χθες στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, το Open, ο Λάκης Λαζόπουλος με την εκπομπήτου «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Το τηλεοπτικό κοινό περίμενε πώς και πώς τη μεγάλη επιστροφή του παρουσιαστή, καθώς μετρούσε αρκετά χρόνια απουσίας από το τηλεοπτικό τοπίο και για αυτό τον επιβράβευσε και στα νούμερα τηλεθέασης. 


Ανέτρεψε τα δεδομένα ο Λαζόπουλος

Πρέπει να σημειωθεί πως το έργο του Λάκη Λαζόπουλου δεν θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς απέναντί του έχει τους κολοσσούς «MasterChef» του Star, αλλά και το «Τατουάζ» του Alpha. Και τα δύο προγράμματα είναι πολύ πετυχημένα και ειδικά το ριάλιτι μαγειρικής, φαίνεται πως έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο του χαρίζει κάθε φορά την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης.

Ωστόσο, φαίνεται πως η τράπουλα θα χρειαστεί να ξαναμοιραστεί στο prime time της Τρίτης. Ο δημοφιλής παρουσιαστής, παρέλαβε μονοψήφιο lead in και κατάφερε να το ανατρέψει. Πιο συγκεκριμένα στο γενικό σύνολο το τσαντίρι σημείωσε 15,7, τερματίζοντας τέταρτο, αφήνοντας μέχρι και το Survivor του ΣΚΑΪ πίσω του!

Στο δυναμικό κοινό, που ενδιαφέρει εξάλλου και περισσότερο τους ιθύνοντες των καναλιών, καθώς αποφέρει και τα περισσότερα έσοδα, το Open με τον Λάκη Λαζόπουλο σημείωσε το επίσης πετυχημένο 13%, αν αναλογιστούμε και το lead in που πήρε από το προηγούμενο πρόγραμμα, αλλά και τα προγράμματα που είχε απέναντι.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Λαζόπουλος είχε λείψει από το κοινό και αυτό θα φανεί στις επόμενες εκπομπές. Η κίνηση του Open να τον επαναφέρει στο τηλεοπτικό τοπίο, είναι αδιαμφισβήτητα κίνηση που θα προκαλέσει στα υπόλοιπα κανάλια «πονοκέφαλο».


Αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης

Στο γενικό σύνολο

ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 22,1%
MASTERCHEF 18%
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 17,8%
ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ 15,7%
ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ 15,5%
SURVIVOR 14,9%
ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ 13,2%
ΑΛ ΣΙΧΤΙΡΙ 10,3%
Στο δυναμικό κοινό (ηλικίες 15-44)

MASTERCHEF 26,4%
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 18,6%
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 16,7%
ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ 14,4%
SURVIVOR 13,7%
ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ 13%
ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ 12,9%

ΑΛ ΣΙΧΤΙΡΙ 9,1

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.