Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Βρέθηκε νεκρός ο «Έλληνας Θεός»

Ο Μάικ Θαλασσίτης βρέθηκε το Σάββατο (16/03/19) νεκρός σε δάσος κοντά στο σπίτι του, στην πόλη Έσεξ.


Nεκρός βρέθηκε το Σάββατο (16/3/19) ο Μάικ Θαλασσίτης, Κύπριος πρώην ποδοσφαιριστής που είχε συμμετάσχει στο δημοφιλές ριάλιτι Love Island στη Μ. Βρετανία.

Ο 26χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε ένα δάσος κοντά στο σπίτι του στο Εσεξ. Ο Μάικ Θαλασσίτης είχε αγωνιστεί στη League 2 του αγγλικού πρωταθλήματος, ενώ είχε γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι Love Island το καλοκαίρι του 2017.

Όταν τελείωσε η ποδοσφαιρική του καριέρα γνώρισε τηλεοπτική επιτυχία με τη συμμετοχή του στην τρίτη σεζόν του reality Love Island το καλοκαίρι του 2017. Είχε εμφανιστεί επίσης στο Celebs Go Dating.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ο Θαλασσίτης αυτοαποκαλούνταν Έλληνας Θεός.
Να αναφέρουμε, ότι ο θάνατός του έρχεται μόλις λίγους μήνες μετά από εκείνον του καλύτερού του φίλου, Ντάνι Κατς, που έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Μάικ Θαλασσίτης περνούσε δύσκολες στιγμές μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του από την σταρ του The Only Way Is Essex, Μέγκαν ΜακΚένα.

Οι θαυμαστές του δεν μπορούν πιστέψουν ότι ο Θαλασσίτης έφυγε από τη ζωή και εκφράζουν τη λύπη τους. «Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι διαβάζω πως έχει πεθάνει», γράφει ένας στο Twitter, ενώ ένας άλλος σημειώνει: «Άσχημα νέα. Οι σκέψεις στην οικογένεια και τους φίλους του».

πηγή 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.