Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Ούτε σεβασμός ούτε αγάπη: Τι λένε οι δυο πλευρές για τον πόλεμο Νότη-Πάολας

Ο ένας μιλά για ιδιοτροπίες, ο άλλος για υπερβολές. Μια σχέση που δεν είχε μέλλον από την αρχή.
Βρισιές και βίαιο τέλος στη συνεργασία τους

Παρόλο που λένε ότι η φτώχια (και η αποτυχία) φέρνει γκρίνια, στην περίπτωση Σφακιανάκη ίσχυσε το αντίθετο.

Με τις χειρότερες συνθήκες έληξε η συνεργασία του Νότη Σφακιανάκη και της Πάολας. Ο τραγουδιστής και η τραγουδίστρια δεν έχουν κάνει δηλώσεις αλλά μίλησαν από την πλευρά του καθενός οι μαέστροι τους. 

Για το περιστατικό ο Γιώργος Νάτσιος, μαέστρος της Πάολα αναφέρει: «Είμαι συνεργάτης της Πάολα εδώ και 13 χρόνια σχεδόν. Η Πάολα είναι μια καλλιτέχνης που καταθέτει την ψυχή της σε ό,τι κάνει. Αυτή η συνεργασία ξεκίνησε με τις καλύτερες διαθέσεις από τη μεριά της. Είναι ένας άνθρωπος που κάνει υποχωρήσεις, αρκεί να μην ξεπερνιούνται τα όρια. Σε μια συνεργασία λοιπόν πρέπει να υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και αγάπη. Σε αυτή την περίπτωση, όλα αυτά ήταν μονόπλευρα και τα όρια ξεπεράστηκαν. Έτσι, δεν νοείται και συνεργασία…»

Για το περιστατικό ο Μανώλης Σουβατζής, μαέστρος του Νότη Σφακιανάκη αναφέρει: «Δηλαδή όταν τελειώνεις από ένα εξουθενωτικό βράδυ Και πας στο καμαρίνι σου να ξεκουραστείς, να δεχτείς τους φίλους σου, να φας ένα πιάτο φαΐ και να ηρεμήσεις αλλά αυτό δεν είναι εφικτό επειδή στο διπλανό καμαρίνι και σε μόνιμη βάση από τις 6 έως τις 3 το μεσημέρι γίνεται «ρέιβ» πάρτι με τη μουσική στο 1000, οι τοίχοι του δωματίου σου να πάλλονται από την ένταση και παρ’ όλες τις εκκλήσεις και διαμαρτυρίες σου αυτός ο εφιάλτης να συνεχίζεται επί μήνες αυτό λέγεται ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΑ η κάπως αλλιώς ???????
Τέλοσπάντων επειδή έζησα από κοντά όλα αυτά τα θλιβερά γεγονότα, ένιωσα την υποχρέωση να ενημερώσω τους φίλους για την αιτία που έγινε αυτό το ξαφνικό καλλιτεχνικό διαζύγιο,
και να παρακαλέσω επίσης να μην παρεκτρέπονται με άσχημες εκφράσεις για κανέναν καλλιτέχνη.»

Οι δηλώσεις των μαέστρων είναι από το zappit.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.