Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Alpha – ANT1: «Σφαγή» Αντώνη Σρόιτερ με Νίκο Χατζηνικολάου

Μεγάλη μάχη έδωσαν και χθες τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των καναλιών για την πρωτιά στην τηλεθέαση. Alpha, ANT1 και Star «κονταροχτυπήθηκαν» για τη μεγάλη νίκη.


Σε τηλεοπτικό ρινγκ έχει μετατραπεί ο ανταγωνισμός στα δελτία ειδήσεων των καναλιών καθώς το διακύβευμα είναι μεγάλο, αφού τα συγκεκριμένα προγράμματα αποτελούν την ναυαρχίδα των τηλεοπτικών σταθμών.

Στη μάχη πρωταγωνιστούν τρεις πολύπειροι παρουσιαστές και δημοσιογράφοι που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ελληνική τηλεόραση. Ο λόγος για τον άνκορμαν του Alpha Αντώνη Σρόιτερ , την Μάρα Ζαχαρέα η οποία είναι και διευθύντρια ειδήσεων στο Star Channel, αλλά και τον “μπαρουτοκαπνισμένο” Νίκο Χατζηνικολάου, που παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Όπως κάθε μέρα, έτσι και χθες, Τετάρτη, η μάχη ήταν μεγάλη.

Την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των τηλεθεατών πήρε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ με 21,3%.



Στη δεύτερη θέση ο Νίκος Χατζηνικολάου και στην τρίτη η Μάρα Ζαχαρέα.




Τα νούμερα τηλεθέασης για τα δελτία ειδήσεων την Τετάρτη 13 Μαρτίου

Alpha Ειδήσεις με τον Αντώνη Σρόιτερ με 21,3%.

ΑΝΤ1 News με τον Νίκο Χατζηνικολάου με 17,7%.

Star News με τη Μάρα Ζαχαρέα με 17,1%.

ΣΚΑΪ Ειδήσεις με την Σία Κοσιώνη με 9,5%.

Open News με την Έλλη Στάη με 4,3%.

ΕΡΤ Ειδήσεις με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου με 2,0%.

Alpha: Έριξε «φάπα» η Ελεονώρα Μελέτη από το κανάλι της Κάντζας
Επέστρεψε δριμύτερη η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή της στον Alpha “Μετά τα μεσάνυχτα”, καταφέρνοντας να προσελκύσει και πάλι το τηλεοπτικό κοινό.

Μετά τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η παρουσιάστρια με το σοβαρό πρόβλημα υγείας του παιδιού της, και την απουσία της από την εκπομπή, επανήλθε στην τηλεόραση και κατάφερε να κερδίσει τη “μάχη” της τηλεθέασης κόντρα στους ανταγωνιστές της.

Η Ελεονώρα Μελέτη παρέα με τους καλεσμένους της εκπομπής “Μετά τα μεσάνυχτα” σημείωσε ποσοστό 15,6 στο δυναμικό κοινό, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” στον ΑΝΤ1 να έρχεται δεύτερος στην προτίμηση των τηλεθεατών με 11,4.


Τρίτη ήταν η εκπομπή του ΣΚΑΪ “Ρουά Ματ” με τη Νίκη Λυμπεράκη που συγκέντρωσε ποσοστό 8,9. Δυναμική η επιστροφή της Μελέτη στον τηλεοπτικό στίβο μετά την περιπέτεια με την ασθένεια του γιου της, δείχνοντας ότι δεν πτοήθηκε από τη μικρή απουσία της από τον Alpha.

Alpha: «Με απείλησαν ότι θα με σκοτώσουν» – Σοκ στην Ελεονώρα Μελέτη (video)
Σόκαρε την Ελεονώρα Μελέτη και τους τηλεθεατές της εκπομπής της στον Alpha “Μετά τα Μεσάνυχτα” ο γνωστός τραγουδιστής που βρέθηκε καλεσμένος της παρουσιάστριας.

Ο Γιάννης Τάσσιος απάντησε στις ερωτήσεις της Μελέτη για τη ζωή και την καριέρα του και συγκλόνισε αφηγούμενος την περιπέτεια που πέρασε με τα κυκλώματα της νύχτας.

Ο τραγουδιστής μίλησε για το απειλητικό τηλεφώνημα που του στοίχισε την 25χρονη καριέρα του. «Ή εξαφανίζεσαι από τις πίστες της Αθήνας ή σε σκοτώνουμε, άκουσα από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Με απείλησαν ότι θα με σκοτώσουν αν ξανατραγουδήσω στην Αθήνα. Η νύχτα έχει άγραφους νόμους. Αν μιλούσα θα το πλήρωνα με τη ζωή μου. Έπαθα σοβαρή κατάθλιψη και δεν έβγαινα από το σπίτι μου. Ούτε στη γυναίκα μου δεν είπα τίποτα για να μην την τρομάξω». 


Δείτε το σχετικό βίντεο





πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.