Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Γνωστή ηθοποιός μήνυσε τους γονείς της - Τι συνέβη στο δικαστήριο

Τους γονείς και τον ξάδελφο της πήγε στα δικαστήρια η γνωστή ηθοποιός ζητώντας ηθική αποκατάσταση και δημόσια συγγνώμη.

Η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου βρέθηκε την Τρίτη στο κτίριο 9 της Ευελπίδων καθώς είχε προγραμματιστεί η εκδίκαση της μήνυσης που κατέθεσε εναντίον τους τον Ιανουάριο του 2017, στην οποία τους κατηγορεί για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης καθώς και της ηθικής αυτουργίας σε παράνομη κατακράτηση. 

Οι γονείς και ξάδελφος της δεν εμφανίστηκαν και η υπόθεση πήρε αναβολή για τις 14 Οκτωβρίου.

“Είναι δύσκολο για ένα παιδί να κάνει μήνυση στους ίδιους του τους γονείς, όμως θεωρώ ότι οι γονείς μου είχαν πέσει σε πλάνη από καλοθελητές συγγενείς. Έπρεπε να τους κάνω αυτή τη μήνυση με σκοπό να καταλάβουν το μέγεθος της πλάνης στην οποία είχαν υποπέσει”, ανέφερε η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην Espresso.

“Αυτά τα δύο χρόνια που πέρασαν από τον εγκλεισμό μου στην ψυχιατρική κλινική συγκέντρωσα όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να δουν ότι είμαι εντελώς υγιής και να καταλάβουν ότι έπεσαν θύματα πλάνης από συγγενείς που ήθελαν μέρος της περιουσίας που έχουμε στη Μάνη. Ήθελαν να με βγάλουν από τη μέση” σημείωσε η ηθοποιός και πρόσθεσε:

“Έχουν αντιληφθεί το λάθος τους και δεν ξεχνάω ότι είναι γονείς μου. Έχουμε το ίδιο αίμα. Δεν θα ήθελα ποτέ να φτάσουμε στα άκρα. Τους έχω συγχωρήσει και με έχουν συγχωρήσει”.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.