Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Τα ζώδια του Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου 2019



ΚΡΙΟΣ

Οι κρυφές καταστάσεις που συνέβησαν στο παρελθόν, έχουν επηρεάσει τον ψυχικό σας κόσμο και έχετε μια αίσθηση απογοήτευσης εξαιτίας καταστάσεων που ήρθαν στο φως. Μπορεί να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις για την αποκατάσταση του ονόματός σας και γι’ αυτό θα πρέπει να διατηρήσετε σε μία ισορροπία τις σκέψεις σας, ώστε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας χωρίς να εμφανιστούν άλλες δυσμένειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η στροφή σας προς τον κοινωνικό περίγυρο, θα σας κάνει πιο δημοφιλείς και θα τραβήξετε τα μάτια των άλλων πάνω σας. Η γοητεία και ο μαγνητισμός σας, θα σας συνοδεύουν στις κινήσεις σας, κάνοντάς σας να ξεχωρίζετε από το σύνολο, εκμεταλλευτείτε το ανοίγοντας νέους ορίζοντες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ικανότητες που έχετε, χαρακτηρίζουν το σθένος που έχετε να φτάσετε στην επιτυχία, ώστε οι αντιξοότητες να δείχνουν αμελητέες. Ο σχολιασμός σας, από το γύρω περιβάλλον, σας ωθεί να βελτιώσετε τις σκέψεις σας και να επιμείνετε σθεναρά στον στόχο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, έχετε μία ξεχωριστή διάθεση να απομακρυνθείτε από τα κοινότυπα και τα θέματα ρουτίνας, ώστε να δείτε το μακρινό σας μέλλον. Η μόρφωση, η παιδεία και τα νέα επαγγελματικά σχέδια, παίρνουν σειρά στις προτεραιότητες σας και δίνουν μία άλλη υφή στην ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σας και θέματα εκκρεμοτήτων, σήμερα, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα και θα τραβήξουν την προσοχή σας. Προσοχή, μην σας επηρεάσουν ψυχολογικά και σας φέρουν σε μία απογοήτευση. Εξάλλου, είστε ηγετικό ζώδιο και δεν θα αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους, αλλά θα παλέψετε με δυναμικό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ειλικρίνεια και οι ξεκάθαρες συζητήσεις, με τα άτομα που πρόκειται να συνεργαστείτε, θα χαράξουν έναν νέο δρόμο στον οποίο εσείς θα χτίσετε με γερές βάσεις. Η κίνηση σας αυτή, θα εκτιμηθεί από τα ανάλογα πρόσωπα, ώστε να κυλήσουν δημιουργικά στο μέλλον τα νέα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο ελεύθερος χρόνος σήμερα, θα είναι αρκετά πιεσμένος εξαιτίας των υποχρεώσεων που έχετε αναλάβει. Οι σκέψεις σας, θα απορροφηθούν και ταυτόχρονα, θα φορτιστούν μη μπορώντας να δείτε τα άμεσα σχέδιά σας. Οι περίπατοι στην φύση και η συνεύρεση με το φιλικό σας περιβάλλον, θα ανανεώσουν τις σκέψεις σας και θα σας χαλαρώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το προβάδισμα για την νέα σας επαγγελματική έναρξη, σας ανησυχεί έντονα σήμερα και οι σκέψεις σας, θα είναι στραμμένες σε αυτό τον τομέα. Η διαύγεια του μυαλού σας, θα δώσει τις απαραίτητες λύσεις, ώστε να κινηθείτε με γρήγορους ρυθμούς και αποτελεσματικούς. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας, η οποία μπορεί να σας καθοδηγήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην συμμετέχετε σε διενέξεις που θα εξελιχθούν στην προσωπική σας ζωή, με τα άτομα της οικογένειάς σας ή του εργασιακού σας χώρου. Ο εκνευρισμός που διακατέχεστε, προέρχεται από υπεράριθμες ευθύνες και υποχρεώσεις που επωμιστήκατε, το τελευταίο διάστημα. Επικεντρωθείτε στον στόχο που έχετε θέσει και βρείτε παράλληλα τρόπους, που θα μπορέσουν να σας χαλαρώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σταθερότητα και η διάθεση να κατακτήσετε τον επαγγελματικό σας στόχο, δεν θα σας αφήσει να παρασυρθείτε από την κινητικότητα που θα εμφανιστεί σήμερα, στο γύρω περιβάλλον σας, χωρίς όμως να υπάρχουν απτά αποτελέσματα. Επειδή η θεωρία δεν σας καλύπτει στα σχέδια σας, μείνετε στην πρακτικότητα την οποία ακολουθείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ενέργειες που έχετε καταβάλει στο παρελθόν, εμφανίζουν σήμερα δειλά- δειλά τα πρώτα αποτελέσματα. Σήμερα, μπορεί να έχετε κάποια εξέλιξη από οικονομικές συναλλαγές που έχετε κάνει στο παρελθόν. Η θαλπωρή του σπιτιού, είναι αυτό που σας δίνει μία ανάσα στις εξελίξεις της ημέρας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αποφυγή σας από κρίσιμα ζητήματα, θα είναι μία διπλωματική δίοδος που θα σας προστατέψει από τις εντάσεις που θα δημιουργηθούν με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Μην επιμένετε σε αναλύσεις και συζητήσεις, γιατί μπορεί να υπάρξει ένα κλίμα παρεξηγήσεων, το οποίο θα εντείνει την απομάκρυνση μεταξύ σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.