Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Τα ζώδια της Τρίτης 12 Φεβρουαρίου 2019



ΚΡΙΟΣ

Τα πράγματα μπορεί να μην σας έχουν έρθει όπως τα φανταζόσασταν και αυτό σας δημιούργησε μία ανασφάλεια και μία ψυχολογική κατάπτωση. Η επιθυμία σας, να μείνετε μακριά από όλα, είναι αυτή που θα κεντρίσει τις σκέψεις σας και θα κάνει να σκεφτείτε τον τρόπο διαφυγής σας. Ξέρετε ότι θα τα καταφέρετε και θα βγείτε από αυτόν τον κυκεώνα, εφόσον είστε ριψοκίνδυνα άτομα και τίποτα δεν σας σταματάει.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρεθείτε σε μέρη που αισθάνεστε ασφάλεια και προσπαθήστε να ηρεμίσετε, με τα άτομα που αισθάνεστε ότι σας κατανοούν. Οι συμβουλές που θέλετε να σας δοθούν, μην διστάσετε να τις ζητήσετε και να βρείτε την λύση στο πρόβλημα σας. Βρίσκεστε σε μία περίοδο που η σταθερότητά σας έχει μεταβληθεί και επηρεάζεται από εμβόλιμες αρνητικές καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στους χώρους που θα βρεθείτε σήμερα, θα αποκτήσετε μία καλή επικοινωνία με τα άτομα που θα συναναστραφείτε και θα βρείτε κοινά στοιχεία που μπορούν να σας καθοδηγήσουν, σε νέα ανοίγματα. Η διπλωματική σας στάση και η οξυδέρκεια της σκέψης σας, θα μπουν μπροστά, βοηθώντας τις συζητήσεις που θα προκύψουν. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το οικονομικό σκέλος σας, εξαιτίας της αστάθειας που υπάρχει σας επηρεάζει και έχετε απότομες συναισθηματικές μεταβολές, οι οποίες δεν βοηθούν στις σοβαρές συζητήσεις που θα προκύψουν με τα άτομα που σας πλαισιώνουν. Προσπαθήστε να κρατήσετε μία σταθερή πορεία και να δείτε με περισσότερη αισιοδοξία τα πράγματα, απλά εστιάστε στις ικανότητες σας.

ΛΕΩΝ

Η μέρα, μπορεί να είναι κατάλληλη να βρεθείτε με το φιλικό σας περιβάλλον, θυμηθείτε όμως μην αφήσετε την συμπεριφορά σας να παρουσιάσει μία ορμητικότητα και προκαλέσει εντάσεις μεταξύ σας. Οι διαφωνίες που θα υπάρξουν, έχουν την ικανότητα να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις μεταξύ σας, τις οποίες ίσως αργότερα μετανιώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δείξτε προσοχή στα άτομα που εμπιστεύεστε, διότι κάποιες φορές είστε αφελείς σε μηνύματα που σας μεταφέρουν, τα οποία δέχεστε χωρίς να τα αξιολογείτε σωστά. Η στάση αυτή, μπορεί να αφήσει το ενδεχόμενο να εισχωρήσουν αρνητικά στην ερωτική σας σχέση και να δημιουργήσουν προβλήματα, εξαιτίας των σκευωριών που θα υπάρξουν προς το πρόσωπό σας.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεση σας, να δείτε την σχέση σας σε βάθος, σας κάνει πιο σχολαστικούς και αναλυτικούς σε γεγονότα του παρελθόντος. Θα προσπαθήσετε να δείτε από μία διαφορετική οπτική τα πράγματα και να λάβετε άλλα μηνύματα που θα διαμορφώσουν την τωρινή σας κατάσταση. Η νέα σχέση που θα προκύψει στον δρόμο σας θα σας ενθουσιάσει, αλλά μπορεί να μην υπόσχεται μακροχρόνια διάρκεια. Ζήστε το σήμερα και γευτείτε αυτό που σας δίνεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι εντάσεις που συνέβησαν γύρω σας, διαμόρφωσαν μία αρνητική ψυχολογία και αισθάνεστε ότι δεν έχετε την θέληση να ξεφύγετε από τα τωρινά δεδομένα. Η αίσθηση ότι έχετε χάσει τις δυνάμεις, σας καταβάλει ακόμα περισσότερο και σας περιορίζει στις ενέργειες. Δείτε πιο ρεαλιστικά τα πράγματα και φύγετε από την ανισορροπία που σας έχουν προκαλέσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διασκέδαση, οι εκδρομές και οι δημιουργικές ενασχολήσεις, είναι τα μόνα που έχετε στο μυαλό σας και προσπαθείτε να τα ζήσετε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή με τον σύντροφό σας. Η ευεξία που αισθάνεστε, διαχέεται στην ατμόσφαιρα και ο σύντροφός σας την εκλαμβάνει, βλέποντας θετικές αλλαγές πάνω σας. Αυτό θα σας κάνει να περάσετε ευχάριστα μαζί του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα στερεότυπα του παρελθόντος, σας έχουν περιορίσει τις σκέψεις και δεν σας αφήνουν να δείτε ένα ευρύ πεδίο πραγμάτων να εξελίσσεται μπροστά σας. Η αυτογνωσία, θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στο πρόβλημά σας και να βρείτε αντικειμενικά τι σας περιορίζει και σας οδηγεί πίσω στο παρελθόν. Η βοήθεια από τα άτομα που εμπιστεύεστε, θα είναι σημαντική για την επίλυση σημαντικών θεμάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διοργάνωση μιας εξόδου με τον σύντροφό σας, θα είναι αυτό που θα σας φέρει πιο κοντά, εφόσον θα σας ευνοήσει το περιβάλλον που θα είναι πιο ευχάριστο. Οι φίλοι σας, θα βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τον σύντροφό σας και θα συμβάλουν στην ομαλή συνέχιση της σχέσης σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι αυξημένες υποχρεώσεις και ταυτόχρονα η διάθεση να κάνετε εκπλήξεις και δώρα στους αγαπημένους σας, αποδιοργανώνουν τον οικονομικό σας τομέα. Οι σπατάλες και τα επιπλέον έξοδα, δεν σας φοβίζουν και είστε διατεθειμένοι να τα κάνετε. Δείξτε όμως προσοχή στις υπερβολές, μην φέρουν έπειτα μία αγχωτική κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.