Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Πυρά Βαρουφάκη κατά Καμμένου


Δριμεία επίθεση κατά του υπουργού Εθνικής Αμυνας και προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο Γιάνης Βαρουφάκης
με αφορμή την κυβερνητική κρίση που έχει ξεσπάσει και τα όσα είπε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας στη χθεσινή συνέντευξή του στο Open TV.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών χαρακτήρισε τον κ. Καμμένο «σεξιστή, εθνικιστή και ανισόρροπο» και υπογράμμισε:

«Ηταν ανισόρροπος για την οικονομία. Κάθε φορά που άνοιγε το στόμα του στο υπουργικό πραγματικά προσπαθούσα να μην ακούσω ό,τι λέει. Ανθρωπολογικά, πολιτιστικά, ιδεολογικά ερχόταν σε σύγκρουση με οτιδήποτε είχα ταχθεί να υπηρετήσω στη ζωή μου».

Ο ίδιος απέδωσε τη συνεργασία με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, στην «άγρια ομορφιά της πολιτικής», λέγοντας ότι τον έπεισε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ο Καμμένος τήρησε τη συμφωνία, ότι εφόσον έπαιρνε το ΥΠΕΘΑ, δεν θα μιλούσε, δεν θα έβγαζε ‘’κιχ’’, και θα τηρούσε τη διαπραγματευτική γραμμή μας. Σε αυτό ο Τσίπρας είχε δίκιο…» υπογράμμισε.

Οπως είπε μάλιστα, ο Αλ. Τσίπρας του εξήγησε ότι ο Π. Καμμένος «ήταν ένας εταίρος που θα δεχόταν το ΥΠΕΘΑ, ένα άλλα δύο υφυπουργεία και δεν θα παρενέβαινε στη διαπραγματευτική διαδικασία».

Ερωτηθείς για τη δήλωση του πρωθυπουργού ότι «εμπιστεύτηκε λάθος πρόσωπα», απάντησε δηκτικά ότι «κι εγώ εμπιστεύτηκα τα λάθος πρόσωπα το 2015… Αυτό είναι το δικό μου mea culpa».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.