Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο Θέμος Αναστασιάδης

Συγκινητικό μήνυμα αποχαιρετισμού από τους συναδέλφους του
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών ο εκδότης του "Πρώτου Θέματος" και δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης. Άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τρίτης, έπειτα από άνιση μάχη με τον καρκίνο.


Την είδηση έκανε γνωστή το ειδησεογραφικό σάιτ "Πρώτο Θέμα" το οποίο δημοσίευσε και ένα κείμενο με τίτλο "Έφυγε ο Θέμος" για να αποχαιρετήσει τον δημοσιογράφο. 

"Με αβάσταχτη οδύνη και ανείπωτο πόνο  η οικογένεια της εφημερίδας μας  αποχαιρετά τον  εμπνευστή, δημιουργό, φίλο, συνάδελφο και πάνω από όλα αδελφό μας Θέμο. 

Είναι δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει ο Θέμος σε όλους μας, στην εφημερίδα που ο ίδιος δημιούργησε αλλά κυρίως στην αγαπημένη  του οικογένεια. Μέχρι τις τελευταίες του στιγμές, ακόμα και τις δυσκολότερες, ήταν παρών στην εφημερίδα, τόσο με τα διεισδυτικά του κείμενα όσο και με τις εμπνευσμένες συμβουλές προς τους συνεργάτες του. Για μας είναι κομμάτι της ζωής μας", σημειώνεται στην ανάρτηση. 

Ο Θέμος Αναστασιάδης αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εργάστηκε ως πολιτικός - οικονομικός συντάκτης στις εφημερίδες Το Βήμα, Εξπρές, Ελευθεροτυπία και Καθημερινη.

Για ένα σύντομο διάστημα εργάστηκε στην ΕΡΤ, ενώ ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν το ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 του Δήμου Αθηναίων.

Στη συνέχεια ξεκίνησε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, συνέχισε με την εκπομπή ΟΛΑ στον ALPHA, η οποία προβαλόταν από τα μέσα του 2006 από τον ΑΝΤ1 και στην οποία παρουσιάζονταν, μεταξύ άλλων, βίντεο με συρραφή αποσπασμάτων από τηλεοπτικές εκπομπές.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.