Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Η όμορφη, ξανθιά… ρεφλεξολόγος, σύμβουλος σε θέματα εταιρικής ταυτότητας στα ΕΛΤΑ




Μια νέα υπόθεση με άρωμα σκανδάλου στη διαχείριση των ΕΛΤΑ, έρχεται στο φως της δημοσιότητας
την ώρα που ο οργανισμός κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή να καταρρεύσει οικονομικά από τα τεράστια χρέη και το παθητικό. 

Και βεβαίως να θυμίσουμε και τις αλλαγές στις διοικήσεις, λόγω ανικανότητας και έλλειψης προσόντων με χαμένους διαγωνισμούς εκατομμυρίων ευρώ, τεράστια έξοδα και χαμένες επενδύσεις.

Ενώ τα ΕΛΤΑ αναζητούν εναγωνίως ρευστότητα, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας κατάφεραν να πετύχουν το… ακατόρθωτο. 

Να προσθέσουν δηλαδή, στο ήδη βεβαρυμένο μισθολογικό κόστος, το οποίο προσπαθούν να περικόψουν, αναθέτοντας στην PriceWaterHouse τη διαμόρφωση σχεδίου εξυγίανσης που θα περιλαμβάνει υποχρεωτικές συνταξιοδοτήσεις και μετατάξεις προσωπικού, επιπλέον μισθολογική δαπάνη ύψους 15 εκατ. ευρώ για προσλήψεις το 2018.

Όταν υποτίθεται ότι πρέπει να προχωρήσει σε περικοπές και μειώσεις δαπανών για την αναδιάρθρωση την εταιρείας, σύμβουλοι και σύμβουλοι των συμβούλων, όχι γνώστες του αντικειμένου προσλαμβάνονται με στόχο να βοηθήσουν στην αύξηση των εσόδων.

Συγκεκριμένα με την εταιρεία να έχει φεσώσει την αγορά με πάνω από 250 εκατ. ευρώ, ο Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ κ. Ηλίας Αθανασίου, φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να προχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες στις 10 Οκτωβρίου του 2018, στην πρόσληψη τεσσάρων ειδικών συμβούλων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου τριετούς διάρκειας. 

Πρόκειται για έναν Ειδικό Σύμβουλος σε θέματα Εταιρικής Ταυτότητας και έναν Οικονομικών θεμάτων, με μικτές μηνιαίες αποδοχές 4.200 ευρώ έκαστος, έναν Ειδικό Σύμβουλο Διοίκησης, με μικτές μηνιαίες αποδοχές 3.000 ευρώ και έναν Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα Επικοινωνίας, «προκειμένου να υποστηρίξει την εταιρεία σε θέματα προβολής και δημοσιότητας, με μικτές μηνιαίες αποδοχές 1.700 ευρώ.

Το αξιοπερίεργο όλων όμως είναι η «πρωτοπορία» των ΕΛΤΑ να προσλάβει για σύμβουλο σε θέματα εταιρικής ταυτότητας μια πανέμορφη, ξανθιά… ρεφλεξολόγο. 

Η νεοπροσληφθείσα, κ. Πατρίσα Οικονόμου βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αθανασίου, καθώς έχει αναλάβει να τον συμβουλεύει σε θέματα εταιρικής ταυτότητας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι το δεξί του χέρι και βρίσκεται δίπλα νύχτα – μέρα τόσο στις συναντήσεις με τους συνδικαλιστές όσο και στα ταξίδια του κ. Αθανασίου στο εξωτερικό για την εξεύρεση λύσεων για τα ΕΛΤΑ.

Μυστήριο όμως παραμένει, τι σχέση μπορεί να έχει η εταιρική ταυτότητα των ΕΛΤΑ με την… ρεφλεξολογία καθώς τα προσόντα της κ. Πατρίσας Οικονόμου περιορίζονται στο κέντρο αναζωογόνησης και μασάζ που έχει στη Βούλα.  

Πιθανώς στα ΕΛΤΑ να θεωρούν ότι η ρεφλεξολογία να δώσει έναν άλλο αέρα ανανέωσης στον πολύπαθο οργανισμό, καθώς η ρεφλεξολογία ορίζεται και «ως μέθοδος αυτοβελτίωσης που επιτυγχάνει ενεργοποίηση και την εξισορρόπηση….» ελπίζοντας έτσι στη διάσωση του οργανισμού.

Δείτε τις φωτογραφίες από το κέντρο αναζωογόνησης και μασάζ που βρίσκονται στο site της εταιρείας:





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.