Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Τα ζώδια του Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου 2018



ΚΡΙΟΣ

Η μεταβολή των συναισθημάτων σας, σας αποπροσανατολίζουν από τα σχέδια σας, καταλήγοντας σε αμφιβολίες και σε διχασμούς. Ζητήστε συμβουλή από φιλικά σας πρόσωπα ώστε να προβείτε σε σωστή διαχείριση των ιδεών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα, θα ευνοήσει νέα σχέδια, αφού θα αντισταθμίσετε τις ευθύνες που σας έχουν αναλογιστεί και θα μπορέσετε να καταλήξετε σε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης, ο οποίος θα σας βοηθήσει να παρακάμψετε προβλήματα της καθημερινότητας. Η οργανωτική σκέψης σας, είναι το όπλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο αυθόρμητος χαρακτήρας σας και η θετική σας διάθεση, να αλλάξετε τα πάντα γύρω σας, αρχίζουν και φέρουν θετικά αποτελέσματα. Μείνετε σταθεροί σε αυτόν τον τρόπο σκέψης και αφουγκραστείτε τις συνθήκες που επικρατούν και σας δείχνουν, μία νέα πορεία να ακολουθήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφύγετε αρνητικές σκέψεις, που έρχονται σε απρόοπτο χρόνο και ρυθμίζουν την ενέργειά σας. Μάλλον πρέπει να αλλάξετε ρότα σκέψης και να ακολουθήσετε πιστά το ένστικτό σας, το οποίο θα σας καθοδηγήσει προς την έξοδο του προβλήματος.

ΛΕΩΝ

Η θετική πορεία που μπορείτε να διαγράψετε με τις συναντήσεις που έχετε σε πλάνο, απαιτεί τον δυναμισμό του χαρακτήρα σας. Μην αποθαρρυνθείτε με τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν, σε απρόοπτους χρόνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πορεία νέων σχεδίων, είναι πολύ σημαντική για τα επόμενα σας βήματα. Η αισιοδοξία είναι το όπλο σας, για να τα καταφέρετε χωρίς αμφιβολίες και διχασμούς. Συνεχίστε δυναμικά και δώστε όλη σας την ενέργεια, σε όσα θέλετε να κατακτήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Η άθληση είναι αυτή που θα σας τροφοδοτήσει θετική ενέργεια και θα απομακρυνθείτε από το άγχος και το στρες της καθημερινότητας. Η διπλωματική σας στάση, σήμερα, θα βοηθήσει αρκετά, ειδικά σε ότι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όμορφη διάθεση που έχετε σήμερα, σας οδηγεί σε ρομαντικές αφετηρίες και η σχέση σας θα μπορέσει να χαράξει μία νέα διαδρομή. Η συναισθηματική σας κατάσταση, θα χρειαστεί ενδυνάμωση και ο διαλογισμός, είναι αυτό που θα σας βοηθήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πνεύμα της ελευθερίας και η ανεξαρτησία, θα σας ωθήσει σε σκέψεις πρωτότυπες και θα μπορέσετε να κάνετε νέες ενάρξεις, στην επαγγελματική σας πορεία. Οι συνεργασίες που σας προτείνονται, θέλουν επανεξέταση και να κρατήσετε την ζωτικότητα σας, σε ενεργά επίπεδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία ψυχρότητα, μπορεί να εισχωρήσει στην ερωτική σας σχέση και να φέρει εντάσεις με τον σύντροφό σας. Δείτε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα και κάνετε συζητήσεις, που θα σας καταλήξουν σε ακριβή συμπεράσματα, βασιστείτε στην ωριμότητά και στο ένστικτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αντιδράσεις των γύρων σας, θα μπορέσουν να σας δείξουν ξεκάθαρα την πραγματική τους εικόνα και οι αποφάσεις που θα λάβετε, θα αντικατοπτρίσουν τις προσδοκίες σας. Εμπιστευτείτε άτομα, που αξίζουν και έχουν την πρόθεση να σας βοηθήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Το δημιουργικό παρελθόν σας, έχει αναδείξει την καλλιτεχνική σας διάθεση και έχει προβάλει έντονα την ευαισθησία του χαρακτήρα σας. Η ανεξέλεγκτη μορφή της, μπορεί να φέρει ανατροπές σε μελλοντικές ενέργειες, δημιουργώντας σας ανασφάλεια και διχασμό σε σοβαρές αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.