Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Μέι: «Πράσινο φως» από το υπουργικό συμβούλιο στο σχέδιο για το Brexit - «Έρχονται δύσκολες μέρες»

"Είναι η καλύτερη δυνατή συμφωνία με την ΕΕ" 
 Η βρετανική κυβέρνηση ενέκρινε το σχέδιο συμφωνίας Brexit που κατέληξαν Λονδίνο και Βρυξέλλες δήλωσε η πρωθυπουργός...

Η βρετανική κυβέρνηση ενέκρινε το σχέδιο συμφωνίας Brexit που κατέληξαν Λονδίνο και Βρυξέλλες δήλωσε η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι.

Μετά την ολοκλήρωση του υπουργικού συμβουλίου, ενημερώνοντας τα ΜΜΕ έξω από την πρωθυπουργική οικία, η Μέι είπε ότι το σχέδιο συμφωνίας είναι το καλύτερο δυνατό που θα μπορούσαμε να διαπραγματευτούμε, προσθέτοντας πως η κυβέρνηση πρέπει να στηρίξει τη συμφωνία.

«Αυτό είναι ένα αποφασιστικό βήμα που μας βοηθά να συνεχίσουμε και ότι η συμφωνία είναι σταθερά προς το εθνικό συμφέρον».

Πρόσθεσε ότι η συμφωνία ανταποκρίνεται με επιτυχία στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για το Brexit

Αυτή θα είναι μια απόφαση που θα τεθεί υπό εξαντλητικό έλεγχο, είπε τονίζοντας ότι είναι έτοιμη να εξηγήσει τη συμφωνία με δήλωση της στο κοινοβούλιο.

«Η απόφαση προστατεύει τις θέσεις εργασίας και την ενότητά μας», ανέφερε μεταξύ άλλων, ξεκαθαρίζοντας ότι θα έρθουν δύσκολες μέρες αλλά η απόφαση ήταν «να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.