Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Η Βικτώρια Καρύδα παίρνει τα παιδιά της και εγκαταλείπει την Ελλάδα;



Ένα ρεπορτάζ με όλες τις εξελίξεις γύρω από τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1. Η 33χρονη καλλονή σύντροφος του επιχειρηματία, σκέφτεται να μετακομίσει στην Αυστραλία μαζί με τα παιδιά της, καθώς αν μείνει στην Αθήνα, φοβάται για τα χειρότερα.
Από την πρώτη στιγμή, η Βικτώρια Καρύδα δήλωσε άγνοια για το κίνητρο της επίθεσης και τον δολοφόνο.

«Ποτέ δεν μου είπε ότι έχει λόγο να φοβάται. Ποτέ δεν υπήρξε ανήσυχος για κάτι. Ποτέ δεν έδειξε φοβισμένος», ήταν οι πρώτες δηλώσεις της συζύγου του επιχειρηματία.

Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται με τους αστυνομικούς να κάνουν λόγο για μια καλά οργανωμένη δολοφονία.




Δείτε το παρακάτω βίντεο


πλάνα από το "Τελευταίο Αντίο" στον 46χρονο επιχειρηματία
Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα, τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του 46χρονου επιχειρηματία. Συντετριμμένοι φίλοι και συγγενείς, είπαν το Τελευταίο Αντίο στον Γιάννη Μακρή, ο οποίος το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 31 Οκτωβρίου, βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του, έπειτα από τέσσερις σφαίρες.

Η εκπομπή Αποκαλυπτικά Live εξασφάλισε τα πρώτα πλάνα από την κηδεία του Γιάννη Μακρή. Τραγική φιγούρα, η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα, η οποία μέσα σε λίγα λεπτά, βυθίστηκε στο πένθος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η οικογένεια δεν έχει ενημερώσει τα παιδιά του Γιάννη Μακρή για τον ξαφνικό θάνατό του, λέγοντας έτσι πως ο 46χρονος επιχειρηματίας και πατέρας, βρίσκεται για υποχρεώσεις στο εξωτερικό.



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η οικογένεια δεν έχει ενημερώσει τα παιδιά του Γιάννη Μακρή για τον ξαφνικό θάνατό του, λέγοντας έτσι πως ο 46χρονος επιχειρηματίας και πατέρας, βρίσκεται για υποχρεώσεις στο εξωτερικό.


Μέσα σε κλίμα οδύνης, πόνου και σπαραγμού λέγεται το τελευταίο «αντίο» στον Γιάννη Μακρή, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ, το βράδυ της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου, έξω από το σπίτι του στην Βούλα. Ο 46χρονος επιχειρηματίας δέχθηκε έξι πυροβολισμούς, με τέσσερις σφαίρες να πετυχαίνουν το σώμα και να τον ξαπλώνουν κάτω τον νεκρό.

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του Γιάννη Μακρή έχουν αρχίσει να φτάνουν στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα, όπου θα ψαλεί η Εξόδιος Ακολουθία. Όπως έγινε γνωστό, μετά από απαίτηση της οικογένειας, η σορός θα μεταφερθεί στην Αυστραλία και θα ταφεί εκεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.