Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Ποιός χαρακτήρισε «Εφιάλτη» τον Κων/νο Μητσοτάκη στο βιβλίο του και τώρα πήρε το χρίσμα, από τη ΝΔ, για Αντιπεριφερειάρχης του Γ. Πατούλη;


Το όνομά του είναι Χάρης Πασβαντίδης και «έλαμψε» την εποχή του αυριανισμού ως ένα από τα «αστέρια» του αξέχαστου «Καναλιού 29»
συναγωνιστής του αείμνηστου Ευάγγελου Γιαννόπουλου και ανυποχώρητος διώκτης κάθε δεξιού και κεντροδεξιού πολίτη, που μπορούσε ακόμα και να σκεφτεί να ψηφίσει τη ΝΔ με αρχηγό τον Κων/νο Μητσοτάκη.

Μάλιστα, ήταν τέτοιο το προσωπικό μένος του κ. Πασβαντίδη εναντίων του αείμνηστου Κων/νου Μητσοτάκη, ώστε ο ίδιος συνέγραψε και βιβλίο λίβελο εναντίον του πρώην Πρωθυπουργού, το οποίο συμπύκνωνε στο περιεχόμενό του, τεράστια ποσότητα μίσους και είχε τον εύγλωττο τίτλο «Ο Εφιάλτης», με τη φωτογραφία του Κων/νου Μητσοτάκη ακριβώς δίπλα.



Παράλληλα, ο συγκεκριμένος κύριος έκανε εκατοντάδες τηλεοπτικές εκπομπές, από το «Κανάλι 29», στις οποίες εκτόνωνε το άσβεστο μίσος του εναντίον της ΝΔ, ζητώντας την εξόντωση κάθε Νεοδημοκράτη και «στολίζοντας» τη ΝΔ και τους οπαδούς της με κάθε είδους «κοσμητικό επίθετο», όπως φασίστες, γερμανοτσολιάδες, προσκυνημένους, προδότες, πράκτορες ξένων συμφερόντων κλπ.

Να, όμως , πού έχουν οι καιροί γυρίσματα! Και ο κ. Χάρης Πασβαντίδης, αφού περιπλανήθηκε, για αρκετά χρόνια δεξιά και αριστερά, βρήκε στέγη στη σημερινή ΝΔ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προσήλθε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος και αφού είχε διαδοχικές συναντήσεις με στελέχη της Κεντρικής Διοίκησης, πήρε το «πράσινο φως» για να είναι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στο Νότιο Τομέα της Αθήνας, στο ψηφοδέλτιο του Γ. Πατούλη, που έχει την επίσημη στήριξη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Η είδηση, που αφορά τον κ. Πασβαντίδη, αν και δεν έχει γίνει ακόμη ευρύτερα γνωστή, αναμένεται ότι θα προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, εξαιτίας του αντιδεξιού και αντινεοδημοκρατικού μένους, που είχε ο ίδιος στο παρελθόν…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.