Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Τα ζώδια της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου 2018



ΚΡΙΟΣ

Οι υποχρεώσει σας προκαλούν μία πίεση, την οποία προσπαθείτε να χειριστείτε με ηρεμία. Όσο και δύσκολο να είναι αυτό, η κινητικότητα σας είναι προνόμιο του χαρακτήρα σας και μπορείτε να ανταπεξέλθετε με ευκολία. Μην απορήσετε, αν δεν μπορέσετε να εκπληρώσετε τις φιλικές σας συναντήσεις.

ΤΑΥΡΟΙ

Η μέρα, σας ευνοεί να συνεργαστείτε με άτομα που έχετε ήδη επιλέξει και να φτάσετε σε οριστικές συμφωνίες μαζί τους. Το άγχος όμως, δεν βοηθάει στον ακριβή χειρισμό που έχετε ως πλάνο στο μυαλό σας. Η ψυχαγωγία και η διασκέδαση, είναι αυτά που μπορούν να ξεκαθαρίσουν τις σκέψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι εντάσεις στον χώρο εργασίας σας, έχουν την δυναμική να σας αποπροσανατολίζουν από τον σκοπό σας και να φορτίζουν αρνητικά την ψυχολογία σας. Μείνετε μακριά από κάθε είδους ένταση και στραφείτε, σε πιο ήπιες ενέργειες. Το σπίτι και τα άτομα που εμπιστεύεστε, θα είναι αρωγοί στον συναισθηματικό σας κόσμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Οι σκέψεις σας, για την άνοδο της εργασίας σας και οι αποφάσεις πως να την κατακτήσετε, σήμερα παίζουν σημαντικό ρόλο και σας δίνετε η ευκαιρία, επανεξέτασης αυτών. Μην βιαστείτε να ενεργήσετε, απλά κάντε έναν δεύτερο έλεγχο σε όσα σχέδια έχετε ήδη κάνει.

ΛΕΩΝ

Οι οικονομικές δοσοληψίες του παρελθόντος, σήμερα μπορεί να έχουν το αποτέλεσμα που περιμένατε. Απρόοπτες συγκυρίες, ίσως σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Η θαλπωρή του σπιτιού, είναι για σας ένα κίνητρο για την ανανέωση της σχέσης σας, εφόσον θα επικρατήσουν στοργικά συναισθήματα μεταξύ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφύγετε κρίσιμα ζητήματα που απαιτούν την συγκέντρωσή σας, διότι οι εντάσεις που έχουν προηγηθεί, μπορεί να σας έχουν προκαλέσει μια οξύθυμη συμπεριφορά. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και μείνετε παρατηρητής. Βελτιώστε τον συναισθηματικό σας κόσμο και κρατήστε τον σε μία ισορροπία.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα σας απασχολήσουν παρασκηνιακά θέματα του παρελθόντος και θα στραφείτε στην αποσαφήνισή τους. Διατηρείστε συγκεντρωμένη την σκέψη σας ώστε να φτάσετε στο θεμιτό σας αποτέλεσμα, αποφύγετε αρνητικές σκέψεις που μπορεί να σας επηρεάσουν σε αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα σας παροτρύνει, σε νέα ανοίγματα και εσείς έχετε την ανάλογη διάθεση να τα καταφέρετε. Μπορεί να λάβετε απρόσμενη βοήθεια, από άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος και οι σχέσεις σας να πάρουν νέα τροπή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, πρέπει να δείξετε την ανάλογη σοβαρότητα σε θέματα που σας απασχολούν και η συμπεριφορά σας να είναι ανάλογη, ώστε να αποφύγετε την αρνητική κριτική των γύρων σας. Η συναισθηματική σας κατάσταση, δεν σας βοηθάει σήμερα ιδιαίτερα, ώστε να φέρετε την ισορροπία στις σχέσεις σας. Μπορείτε όμως, να το προσπαθήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επιθυμία σας, να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο, βοηθάει τα επαγγελματικά σας και θα σας προσφέρει στο μέλλον ικανοποίηση για το αποτέλεσμα. Η μέρα, ευνοεί να οργανώσετε ταξίδια και εξόδους, η ευχάριστη διάθεση σας βοηθάει στις συναναστροφές σας, κυρίως με το αντίθετο φύλλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα και ίσως ασχοληθείτε και με εκκρεμότητες που έχετε. Λειτουργήστε με σοβαρότητα και αντικειμενικότητα, για να φτάσετε σε συμπεράσματα και αποφάσεις, που θα είναι θετικά για τη πορεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η ειλικρίνεια σας, διαχέεται έντονα στους γύρω σας και επιβεβαιώνει την αξία των προτάσεών σας. Προσπαθήστε να βρείτε άτομα, που έχουν την ανάλογη συμπεριφορά και συνεργαστείτε μαζί τους. Η ερωτική σας διάθεση, θα σας παροτρύνει σε νέες σχέσεις που θα σας εκπλήξουν, επιδιώξτε το.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.