Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2018

Νέα Σελήνη Νοεμβρίου 2018


Στις 7 Νοεμβρίου 2018 και ώρα Ελλάδος 18:02 , πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του μήνα, αυτή την φορά από το δεύτερο δεκαήμερο του Σκορπιού
(πιο συγκεκριμένα από την 15ο11’ του ζωδίου) . Στο φαινόμενο αυτό, παρατηρούμε την θετική συμμετοχή του Ποσειδώνα (σχηματίζει τρίγωνο με Ήλιο και Σελήνη) και του Πλούτωνα (σχηματίζει εξάγωνο).  

Βρισκόμαστε λοιπόν στην χρονική στιγμή του μήνα, που γίνεται το άνοιγμα ενός νέου κύκλου, ο οποίος συνοπτικά θα μπορούσα να σας πω ότι φέρνει την “κάθαρση” από παρελθοντικές ή και επίπονες καταστάσεις, αναζωπυρώνοντας την ελπίδα, την πίστη, την δημιουργικότητα, φέρνοντας σημαντικά αποτελέσματα στη ζωή μας. 

Άμεση επιρροή δέχονται τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) που γεννήθηκαν στο 2ο δεκαήμερο, όπου σε αυτό το χρονικό διάστημα θα έχουν νέα δυναμικά ξεκινήματα στη ζωή τους. 

Εξαιρετικά ευνοημένοι από το Νέο Φεγγάρι του μήνα θα σταθούν όμως και οι Καρκίνοι, Αιγόκεροι,  Παρθένοι, Ιχθύς του 2ου δεκαημέρου.

Αφήνοντας πίσω τα καταστροφικά πάθη

Κάθε νέο ξεκίνημα, δηλώνει ότι πρώτα έχει υπάρξει μία περίοδος “λήξης” ή ολοκλήρωσης, πόσο μάλλον σε αυτό το μήνα όπου η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού (στο ζώδιο που η Σελήνη βρίσκεται στην πτώση της).  Λέγοντας “Σελήνη σε πτώση” εννοούμε ότι η Σελήνη βρίσκεται σε ένα ζώδιο που δεν μπορεί να εξωτερικεύσει θετικά τις ιδιότητές της, που είναι στην ουσία το “συναίσθημα”! 

Η Σελήνη από τον Σκορπιό είναι καχύποπτη, επιφυλακτική και έχει τα πάθη της, τα οποία κρατά καλά φυλαγμένα μέσα της, αδυνατώντας να τα αναγνωρίσει! 

Βρίσκεται σε μία συνεχή διαδικασία ελέγχου, χειραγώγησης και επιβολής η οποία εκφράζεται υποσυνείδητα, εκδηλώνεται σκληρά, επιθετικά πολλές φορές και αυτοκαταστροφικά και στην ουσία προέρχεται από το Φόβο (ιδιαίτερα της Απώλειας).

Ξαναγεννιέμαι μέσα από τις στάχτες μου

Τι είναι όμως αυτό που καλούμαστε να λήξουμε αυτή την περίοδο; 

Ποιοι τερματισμοί γίνονται για να περάσουμε σε αυτό το νέο ξεκίνημα που εγκαινιάζει αυτό το νέο φεγγάρι; 

Αυτό το διάστημα κλείνουμε  ανοιχτούς λογαριασμούς του παρελθόντος , τόσο συναισθηματικούς, όσο και οικονομικούς. 

Αρκετοί από αυτούς τους “ανοιχτούς λογαριασμούς” θα αναγνωρίσουμε τώρα, πως έχουν αφήσει τραύματα στη ψυχή μας, αυτά λοιπόν καλούμαστε να επουλώσουμε. 

Με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, καλούμαστε λοιπόν να “ξαναγεννηθούμε μέσα από τις στάχτες μας” βρίσκοντας την δύναμη  για ένα νέο , μεταμορφωτικό ξεκίνημα.

Το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα αρκεί να δεσμευτείς ότι θα εργαστείς επίμονα για αυτό!

O Κυβερνήτης πλανήτης του Σκορπιού, είναι ο Πλούτωνας, ενώ το 2ο δεκαήμερο του Σκορπιού (όπου γίνεται η Νέα Σελήνη), έχει ως “συγκυβερνήτη” τον Ποσειδώνα.  

Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται τις 7 Νοεμβρίου 2018, παρατηρούμε ότι ο Ήλιος και η Σελήνη από το Σκορπιό σχηματίζουν αρμονικές όψεις τόσο με τον Ποσειδώνα, όσο και με τον Πλούτωνα, δίνοντάς μας το μήνυμα ότι τα νέα ξεκινήματα που θα γίνουν τώρα θα μας “αφυπνίσουν” αλλά θα μας δώσουν και την δυναμική για να μπορέσουμε να δούμε σημαντικά αποτελέσματα τη ζωή μας.

Το τρίγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα (Ήλιος και Σελήνη) με τον Ποσειδώνα, δηλώνει ότι αυτή την περίοδο αναζωπυρώνεται η πίστη, ο ιδεαλισμός, η ελπίδα, η φιλευσπλαχνία.  

Κάνουμε νέα όνειρα, αφήνουμε τις εγωιστικές τάσεις στη άκρη, εκφράζουμε τα συναισθήματά μας με τρυφερότητα, ζεστασιά, ανθρωπιά! 

Διαθέτουμε την έμπνευση που δίνει τη φλόγα της δημιουργίας ενω το ένστικτο αποτελεί έναν αλάνθαστο υποστηρικτικό οδηγό.

Το εξάγωνο που σχηματίζουν τα Φώτα (Ήλιος και Σελήνη) με τον Πλούτωνα, δηλώνει ότι το χρονικό διάστημα που διανύουμε είναι ιδανικό για να θέσουμε νέους στόχους, διαθέτοντας τον δυναμισμό, την αποφασιστικότητα, την ισχυρή θέληση στοιχεία που θα μας βοηθήσουν στην κατάκτηση, την διάκριση και την επιτυχία.  

Ο έρωτας έχει “άρωμα” παρελθόντος

Με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό έχουμε και μία ακόμα αστρολογική όψη, να επηρεάζει άμεσα την ενέργεια γύρω μας. 

Η Αφροδίτη ανάδρομη πλέον από το ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει την όψη τριγώνου με τον Άρη από τον Υδροχόου. 

Παραδοσιακά, ο Άρης είναι ο Κυβερνήτης του Σκορπιού, έτσι λοιπόν με το Νέο Φεγγάρι του Οκτωβρίου, δίνεται μεγάλη έμφαση στα ζητήματα των σχέσεων. 

Ο έρωτας έχει “άρωμα” παρελθόντος, αφήνοντας μία γλυκιά γεύση στα χείλη, μία γεύση που μας είχε λείψει κατά την διάρκεια του περασμένου χρονικού διαστήματος. 

Ανικανοποίητες επιθυμίες εκπληρώνονται, έρωτες ξανασμίγουν, η ανάγκη για συντροφικότητα ικανοποιείται, ενώ έρχεται η απελευθέρωση από τους δισταγμούς , τους εγωισμούς  τα όρια και τα εμπόδια. 

Η τάση αυτή ωστόσο είναι πιο κυρίαρχη για τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) του 3ου δεκαημέρου, αλλά και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 23-27η μοίρα. 

Απολαύστε την στιγμή, διατηρώντας κατά νου οι Κριοί και οι Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου, ότι κάποια από τα προσωπικά σας θέλω, θα αλλάξουν στην πορεία αφού η Αφροδίτη σε ορθή πλέον φορά, θα σχηματίσει την αντίθεσή της με τον Ουρανό (1/12).

“Ίαση” από ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Στον χάρτη που διαμορφώνεται για τη Νέα Σελήνη, παρατηρούμε τον Δία από το Σκορπιό, τον Χείρωνα από τον Κριό, τον Β. Δεσμό, να κινούνται στην αναιρετική 29η μοίρα.  

Ο Δίας, ο Χείρωνας και ο Β. Δεσμός, σχηματίζουν ένα μεγάλο τρίγωνο, που προσφέρει την “ίαση” από καταστάσεις που έχουν αφήσει το στίγμα τους. 

Ο Ουρανός από τον Κριό, σχηματίζει τετράγωνο με τους Δεσμούς της Σελήνης, δηλώνοντας ότι η “ίαση” θα προέλθει από ένα ξαφνικό “ταρακούνημα” από μία απρόσμενη  αλλαγή, η οποία εντέλει θα έχει απελευθερωτικό και λυτρωτικό χαρακτήρα. 

Τα Ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του 3ου δεκαημέρου δέχονται άμεση επιρροή από το μεγάλο τρίγωνο Δία – Χείρωνα – Β.Δεσμού, έτσι λοιπόν αυτή την περίοδο μπορούν να αναμένουν την ευκαιρία για “θεραπεία” καταστάσεων του παρελθόντος (ο όρος “θεραπεία” χρησιμοποιείται κυριολεκτικά ή και μεταφορικά). 

Από τα ζώδια που ανέφερα παραπάνω, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου, θα βρεθείτε πρώτα αντιμέτωποι με δυνατές αλλαγές που θα έχουν προκλητικό χαρακτήρα.

Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.