Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Πρόεδρος Αποστράτων Στρατού στο ΘΕΜΑ 104,6: Μεγάλη κοροϊδία η τροπολογία για τα αναδρομικά



Πρόκειται για «αποσπασματική αποκατάσταση που μας βρίσκει αντίθετους γιατί δεν εφαρμόζει τη νομιμότητα που μας είχαν υποσχεθεί» τονίζει ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού

«Άνθρακες ο θησαυρός». Τη φράση αυτή χρησιμοποίησε ο πρόεδρος των Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Βασίλης Ροζής στο ΘΕΜΑ 104,6 για να χαρακτήρισει τα όσα προβλέπονται στην τροπολογία σχετικά με τα αναδρομικά στα ειδικά μισθολόγια που κατατέθηκε στη Βουλή.

«Πρόκειται για μεγάλη κοροϊδία. Τα αναδρομικά είναι μέχρι τον Μάιο του 2016 οπότε τέθηκε σε ισχύ ο νόμος Κατρούγκαλου» πρόσθεσε ο κ. Ροζής. 

«Είναι ένα επίδομα γιατί δεν επανυπολογίζονται οι συντάξεις μας και δεν εφαρμόζονται οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας» τόνισε ο κ. Ροζής κάνοντας λόγο για «αποσπασματική αποκατάσταση που μας βρίσκει αντίθετους γιατί δεν εφαρμόζει τη νομιμότητα που μας είχαν υποσχεθεί».

Προαναγγέλοντας νομικές αντιδράσεις ο κ. Ροζής κατέληξε: «να σταματήσει ο εμπαιγμός, χίλιες φορές να μας πουν οτι δεν έχουν χρήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.