Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Η άστατη ζωή του Σίλβιο Μπελρουσκόνι στη μεγάλη οθόνη – Δείτε το trailer της ταινίας

Μια ταινία, εμπνευσμένη από τη ζωή του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες. 
Το φιλμ ονομάζεται «Loro» και τη σκηνοθετεί ο μετρ του σινεμά, Πάολο Σορεντίνο.


Η υπόθεση θέλει έναν προαγωγό να εκμεταλλεύεται την αδυναμία του πρώην Καβαλιέρε στο ωραίο φύλο, αλλά και τα «μπούνγκα-μπούνγκα» πάρτι.



Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ιταλός σκηνοθέτης συνεργάζεται εκ νέου με τον Τόνι Σερβίλο σε μία ταινία που, αν και βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά, επιστρατεύει τη μυθοπλασία για να κάνει το πορτρέτο της Ιταλίας υπό την επήρεια του Σίβλιο Μπερλουσκόνι. Κι αφού προειδοποιεί ότι κάθε ομοιότητα με υπαρκτά πρόσωπα είναι καθαρά συμπτωματική – προς αποφυγή μηνύσεων προφανώς- παρουσιάζει με γαργαλιστικές λεπτομέρειες όσα φανταζόμασταν όλοι εμείς ότι έκανε ο «Καβαλιέρε» στα περιβόητα πάρτι του!

Ο σωσίας του Σίλβιο Μπερλουσκόνι παρουσιάζεται να καταστρώνει σχέδια για τον προεδρικό θώκο, μέχρι και πώς να «σαγηνέψει» γυναίκες αλλά ταυτόχρονα και να φανεί «αθώος» στα μάτια της συζύγου του Βερόνικα. Και φυσικά δεν σταματάει εκεί!

Ο τίτλος (LORO) –που σημαίνει «Αυτοί»- αναφέρεται σε όλους εκείνους που πλαισίωναν τον Μπερλουσκόνι τα χρόνια της προεδρίας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.