Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Διεφθαρμένοι αστυνομικοί διακινούσαν κοκαΐνη και κάνναβη σε Αττική και Τρίκαλα σε συνεργασία με σεσημασμένους Αλβανούς...


Σπείρα διεφθαρμένων αστυνομικών που διακινούσε κοκαΐνη και κάνναβη σε Αττική και Τρίκαλα εξιχνίασε η ΕΛ.ΑΣ ύστερα από μεθοδική έρευνα. 


Εννέα εκ των δραστών έχουν ήδη συλληφθεί ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων συνεχίζονται. Εγκέφαλος φαίνεται να είναι άνδρας αλβανικής καταγωγής, με κύριους συνεργάτες δυο από τους αστυνομικούς. 

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ο ένας συλληφθέντας μετατέθηκε πρόσφατα και υπηρετούσε στην ασφάλεια Αττικής, ενώ ένας από τους συνεργούς του κατάγεται από τη Θεσσαλία και υπηρετούσε στα Γρεβενά. 

Ο άνδρας απολογήθηκε κατά την διάρκεια της προανάκρισης, αλλά αφέθηκε ελεύθερος καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο. Τα υπόλοιπα 8 μέλη της σπείρας είναι Αλβανοί. Η σπείρα διακινούσε ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, κυρίως στην Αττική, αλλά και στα Τρίκαλα.... 

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΣΧΟΛΊΟΥ
Τα σχόλια στό 07magazine men'sblogspot υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων είναι (αστική και ποινική) και βαρύνει τους σχολιαστές.